Matovič zverejnil vek najstarších zaočkovaných. Aj ľudia s takýmto vekom sú v jeho zozname

author
1 minute, 23 seconds Read

Minister financií Igor Matovič, ktorý ako prvý prišiel s nápadom finančne odmeňovať ľudí nad 60 rokov po vakcinácii proti COVOD-19, zverejnil mená ľudí, ktorí dostanú prvé šeky.

V statuse s názvom 300 eur na ceste k našim najstarším informoval, že pošta „začala s distribúciou prvých 20-tisíc listov so šekmi k našim zaočkovaným seniorom“.

Matovič vysvetlil, že poradie bude od veku. A zverejnil krstné mená a vek najstarších zaočkovaných. „A tak ako prví dostanú šeky: 104-ročná pani Vilma a Helena. 103-ročná pani Katarína. 102-ročná pani Veronika, Mária, Ján a Magdaléna. 101-ročná pani Marianna, Františka, Elena, Ružena, Anna, Jaroslav, Ján, Mária, František, Hermína, Mária, Veronika, Gizela a Daniel … a ďalších 19 storočných žien a 4 storoční muži,“ vysvetlil Matovič s dodaním viery, „že užijú v plnom zdraví“.

Matovič zdôraznil, že to, čo urobili, bude chrábiť zdravie a životy. „Chráni nemocnice pred kolapsom a pomáha zdravotníkom. Výrazne šetrí naše spoločné financie a umožňuje skorší návrat do normálu, po ktorom túžime všetci,“ doplnil minister financií na sociálnej sieti s prosbou, aby sme im nezávideli. „Pomohli nám, pomáhame im … a najmä pamätajme – táto investícia sa nám veľmi rýchlo a významne vráti … a hlavne – ŽIVOT JE NAJVÁC,“ uzavrel svojsky po trnavsky Igor Matovič na svojej sociálnej sieti.

(alb), zdroj FB Igora Matoviča, foto ilustračná unsplash.com

Similar Posts