Keďže vraj stále poslúchal, Ježiško mu rozdal všetko, čo si prial

author
1 minute, 26 seconds Read

Slovenský hádzanársky reprezentant, ktorý si počas svojej kariéry obliekol dres viacerých klubov, nám odpovedal na otázky, na čom si na Vianoce najradšej pochutná, alebo aký dar ho zaskočil.

Súčasný hráč Košíc zdôraznil, že jedlo, na ktorom si najviac pochutí, varí jeho otec. „Tak najobľúbenejšie jedlo je kapustnica plná mäsa,“ povedal Patrik Hruščák s tým, že spôsoby, ako jedlá pripravujú, nemenia. „Recepty máme osvedčené, dá sa povedať, že nemeníme, možno, že sa špekuluje trošku so zákuskami, ale inak ostatné ostáva,“ vysvetlil hádzanár, ktorý si zahral aj za 1.MHK Košice, nemecký Rhein-Neckar Löven, Tusem Essen  či maďarský Keczkemét.

Tak najobľúbenejšie jedlo je kapustnica plná mäsa.

No pôsobil aj v Michalovciach a najmä v hádzanársky na Slovensku preslávenom Tatrane Prešov, s ktorým bol aj majstrom SR. Svetobežník, si medzi darčekmi najviac cení tie nehmotné. „Dostal som mnoho darčekov, ale najšťastnejší som, že sa môže celá rodina vždy zísť pokope a že sme zdraví,“ prezradil Patrik Hruščák, ktorý pôsobil dokonca aj v katarskom klube Al Sadd. A k darčekom má aj ďalší dôležitý odkaz: „Nezaskočil ma žiadny, vždy som asi počúval a dostal som to, čo som chcel od Ježiška,“ uzavrel niekdajší hráč aj ďalších klubov v Nemecku – ThSV Eisenach, HC Elbflorenc Dresden, Eulen Ludwigshafen, ale aj švajčiarskeho Fortitudo Gossau. (alb), foto instagram Patrika Hruščáka

Pozrite si aj vianočný článok s bývalou hádzanárskou reprezentantkou.

Similar Posts