Biela hríbová kapustnica, sumec a majonézový šalát, prezradila svoje obľúbené vianočné jedlá Katarína Dubajová

author
1 minute, 34 seconds Read

Bývalá hádzanárka, ktorá si počas svojej kariéry zahrala za Duslo Šaľa, Roude Léiw Bascharage či Olimpia-Beskid Nowy Sącz a bola aj dlhoročnou reprezentantkou Slovenska, sa v našom seriáli vyjadrila k blížiacim sa Vianociam. Seriál je o najkrajších sviatkoch a ako ich prežívajú športovci a športoví odborníci.

V čom sú pre bývalú reprezentantku, ktorá na hádzanárskej palubovke v slovenskom drese odohrala 229 zápasov v ktorých vsietila 854 gólov, tieto sviatky špecifické v oblasti filmov, jedál či darčekov? A aké je jej najobľúbenejšie jedlo počas Vianoc? „Biela hríbová kapustnica, sumec a majonézový šalát,“ povedala majsterka Slovenska z rokov 1996, 1997, 1998, 2000, 2001 a 2005 s tým, že neskúša rôzne nové recepty pre tieto dobroty.

„Stále sa držím starého,“ zdôraznila Katarína Dubajová s tým, že počas Vianoc si nenechá ujsť ani televízne vianočné klasiky S tebou mě baví svět a nemenej slávnu filmovú sériu Sám doma s Macaulayom Culkinom. Najlepšej hádzanárke Slovenska z rokov 2000 a 2001 sme sa pýtali aj na otázku, ktorý z vianočných darčekov ju v živote najviac zaskočil. „Zatiaľ žiaden,“ uzavrela Katarína Dubajová, ktorá pôsobila aj ako hrajúca trénerka v Seredi a v rokoch

Stále sa držím starého. 

V roku 2015 ukončila reprezentačnú kariéru a vtedy pre Nový Čas povedala, že z nej nebude Jágr tohto športu. „Treba vedieť odísť v správny čas. A ten nastal. Za 19 rokov som odohrala 16 kvalifikácií a som šťastná, že vlani som si zahrala na európskom šampionáte,“ prezradila vtedy Katarína Dubajová.

Michal Albert, zdroj https://www.cas.sk/clanok/320646/hadzanarka-dubajova-ukoncila-19-rocnu-karieru-v-repre-jagr-zo-mna-nebude/, foto ilustračné unsplash.com

Similar Posts