Pod stromčekom ho zaskočil nečakaný živý darček

author
1 minute, 17 seconds Read

Poslanec Národnej rady SR Tomáš Šudík je ďalším z politikov, ktorí nám prezradili, ktorý je ich najobľúbenejší vianočný pokrm. „Hubová mačanka,“ povedal jednoznačne tento poslanec z východného Slovenska.

Poslanec hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti nevidí dôvod, prečo spôsob jej prípravy meniť, alebo vylepšovať. „Držíme sa osvedčeného receptu. Ten všetkým chutí, tak na Vianoce neexperimentujeme s inými receptami,“ vysvetlil člen výborov NR SR pre európske záležitosti i pôdohospodárstvo a životné prostredie. Aktivista poukazujúci na stav životného prostredia, vrátane tzv. trojuholníka smrti na východnom Slovensku, mal práve na Vianoce splnený jeden zo svojich snov.

Držíme sa osvedčeného receptu.

Absolvent Fakulty manažmentu Prešovskej univerzity si totiž raz pod stromčekom našiel darček, ktorý ho vyslovene pozitívne zaskočil. „Pes. Vždy som chcel psa ale nečakal som, že ho dostanem práve na Vianoce,“ vysvetlil politik, ktorý je aj poslancom mesta Humenné, kde sa tiež venuje aj životnému prostrediu a verejnej zeleni. Tento politik a občiansky aktivista si Vianoce rád vychutná aj pri televíznych symboloch najkrajších sviatkov roka. Tieto rozprávky si nikdy počas sviatkov nenechá ujsť. „Popoluška a Mrázik patria k rozprávkam, bez ktorých by Vianoce neboli Vianocami,“ uzavrel Tomáš Šudík, poslanec NR SR za OĽaNO. Michal Albert, foto FB Tomáša Šudíka

Similar Posts