FICO: MÔJ KRVNÝ TLAK SKÁČE AKO ČERVÍK Z KRABIČKY – RAZ HORE, RAZ DOLE

author
1
2 minutes, 27 seconds Read

Expremiér Robert Fico v relácii Ide o Pravdu odpovedal aj na otázku moderátorky o jeho zdravotnom stave. Ako bolo medializované, Fico musel nedávny snem Smeru predčasne opustiť, keďže dostal odporúčenie od lekárov neísť na snem, „keďže ten tlak by ešte išiel hore“.

„Je to škoda, lebo mal som vynikajúci prejav,“ zhodnotil predseda najsilnejšej vládnej strany svoju neúčasť na dôležitom straníckom podujatí. Ale zdôraznil, že viac ako neúčasť na podujatí ho trápi obvinenie prokurátora voči jeho osobe za, ako to zjednodušene médiá opisovali, podporu odsúdeného poslanca Mazureka. „My musíme o týchto veciach hovoriť častejšie a možno aj otvorenejšie,“ netajil v relácii Zuzany Martinákovej, bývalej podpredsedníčky parlamentu za SDKÚ. „Ja mám presné informácie, že po chodbách špeciálnej prokuratúry chodia prokurátori, ktorí sú slniečkari, ktorí si ráno prečítajú denník SME, alebo Denník N a potom na základe toho prijímajú rozhodnutia. A sú tam prokurátori, ktorí vykrikujú – Fica treba zatvoriť. Jedno za čo. A toto je presne ten príklad, keď si myslím, že mi to aj pomohlo k tomu môjmu tlaku,“ povedal expremiér s tým, že hoci obvinenie rešpektuje, považuje ho za nezmysel.

Ja mám presné informácie, že po chodbách špeciálnej prokuratúry chodia prokurátori, ktorí sú slniečkari. A sú tam prokurátori, ktorí vykrikujú – Fica treba zatvoriť. Jedno za čo.

Fico si nechal overiť nedávne Blahove vyjadrenia o tom, či prokurátor Honz je naozaj taký, ako to písal poslanec, ktorý je v ostatnom období známy predovšetkým zo svojich statusov. „Tie informácie sú absolútne pravdivé, to je človek, ktorý má úplne blízko ku bratislavskej kaviarni, Sorosovi, všetkým týmto ľuďom.“ Fica toto obvinenie urazilo. „Kto ma pozná, tak vie, kde je moje srdce, pokiaľ ide o SNP a podobné veci. Ja som bol jeden z mála politikov v deväťdesiatych rokoch, ktorý chodil a utieral prach na pomníkoch, alebo pamätníkoch pri obetiach SNP,“ dodal s tým, že sám predložil zákon o pamätnom dni obetí holokaustu a rasového násilia, „ktorý si každý rok 9. septembra pripomíname“.
Martináková dodala aj parafrázu vyjadrenia prokurátora Tomáša Honza, že akékoľvek politické tlaky na jeho osobu, aby bol motivovaný stíhať napríklad Fica, vylučuje. Tvrdí, že takéto výroky sa v zárodku musia potláčať, aby to nedopadlo ako v neslávnej minulosti.

(alb), zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=HMFHE21Xm_U
Foto zdroj: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=760868700768958&set=ecnf.100005375046895&type=3&theater

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Amália says:

    Je to tak, všetko o tom vieme. Smutné. S darebákmi a hňupmi je to ťažké. Je víkend, treba nabrať dych pre informovanie a presvedčovanie nerozhodných. Nemali ste odstúpiť – chyba. Hyenám sa len zvýšila chuť. Ideme ďalej, nijaký vysoký krvný tlak, a už nijaká cola!

Comments are closed.