Blaha dal Matovičovi nápad, ako zachrániť OĽaNO

author
1 minute, 17 seconds Read

Podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha prišiel s nápadom, ako pomôcť ministrovo financií zvýšiť popularitu jeho hnutia OĽaNO.

Keďže poslanec Čekovský kritizoval pplitológa Romana Michelka za názor na kauzu prezidentky Čaputovej, ktorej prejav bol písaný na počítača poslanca Valáška, kritizoval tým vlastne aj Matoviča, Čekovského straníckeho šéfa. A tak Blaha sa nazdáva, že v OĽaNO prebieha boj medzi konzervatívnou a liberálnou časťou. A Blaha dal Matovičovi nápad, ako ho zvrátiť a vyhrať.

„V OĽaNO sa schyľuje k obrovskému výbuchu a takéto nepriame útoky od Čekovského sú len skrytou formou vojny proti Matovičovi. Tuná Igorko má jedinú šancu, ako im dať šach-mat,“ napísal Blaha na sociálnej sieti s tým, že môže urobiť záchranu aspoň konzervatívnej časti svojho hnutia. A nápad súvisí s dokumentom, ktorý už ministri obrany a zahraničných vecí SR podpísali vo Washingtone a ratifikovať ho musia v Národnej rade SR. „Matovič môže zmobilizovať zvyšky svojich verných a presvedčiť ich, aby nehlasovali za Obrannú dohodu s USA. Matovič vie, že túto dohodu národ nechce – môže zabiť dve muchy jednou ranou. Urobiť konečne niečo populárne a ukázať Naďovi, kto je tu kráľ,“ doplnil svoj nápad pre Matoviča Ľuboš Blaha s dôvetkom, že sa tu deje cirkus. (alb), zdroj FB Ľuboš Blaha

Similar Posts