MAREK NOVÁK: BOHUŽIAĽ, POLITICKÁ KULTÚRA V POSLEDNEJ DOBE VEĽMI POKLESLA

author
1 minute, 6 seconds Read
Marek Novák, poslanec Poslaneckej snemovne Parlamentu Českej republiky zhodnotil, aké má pocity pred blížiacimi sa voľbami u naši h západných susedov. Zhodnotil aj kampaň, ktorá pred voľbami zvykne každú spoločnosť aj značne rozdeliť.
Poslanec  za vládne hnutie ANO má však dobré pocity. „Veľmi pozitívne, vždy je dobré sa stretávať s ľuďmi a zdieľať ich problémy. Práve volebné mítingy umožňujú toto stretávanie ešte viac,“ povedal Marek Novák s tým, že aj v práve sa končiacej kampani sa ukázal pokles kultúry politikov. „Bohužiaľ, politická kultúra v poslednej dobe veľmi poklesla, bola politicky zneužitá téma pandémie Covid-19 a jediná téma je antibabiš, čo ma veľmi mrzí,“ doplnil poslanec vládneho hnutia s dôvetkon, že kampaň však bola skôr motivačná, než konfrontačná.
Bola politicky zneužitá téma pandémie Covid-19.
A čo vlastne samotné voľby môže podľa tohto poslanca rozhodnúť? Aký faktor môže byť najdôležitejší? „Za mňa hlavne slušnosť, ale, bohužiaľ, i dezinformácie na sociálnych sieťach a médiá,“ uzavrel Novák. (alb), foto ilustračná FB Marek Novák 

Similar Posts