Prispela k výchove Klaudie Medlovej a Martiny Dubovskej: Teším sa, že aj športová gymnastika im prispela k rozvoju športovej kariéry

author
1 minute, 32 seconds Read

Rôzni predstavitelia športového sveta sú už plní očakávania z blížiaceho sa štartu zimných olympijských hier, ktoré sa uskutočnia v Pekingu. Čínska metropola sa stane jediným miestom sveta, ktoré privítalo aj letné, ako aj zimné olympijské zápolenie.

 

Predsedníčka Klubu športovej gymnastiky Liptovský Mikuláš Andrea Žideková je jednou z tých, ktorí prispeli k športovému umu dvoch slovenských reprezentantiek, ktoré budú hájiť slovenské farby na misii v Pekingu. Žideková okrem nich spomenula aj rodáčku z Liptovského Mikuláša, aktuálne úradujúcu najlepšiu lyžiarku sveta. „Teším sa na Klaudiu Medlovú a Martinku Dubovskú. Moje bývalé  gymnastky. Teším sa, že aj športová gymnastika im prispela k rozvoju športovej kariéry. Teším sa na skvelú Peťku Vlhovú, našu Mikulášanku,“ netajila predsedníčka Klubu športovej gymnastiky s tým, že  sa teší „aj na hokej, kraso, biatlon“.

Teším sa na skvelú Peťku Vlhovú, našu Mikulášanku.

Fandiť bude v prvom rade všetkým Liptákom. „Ale držíme palce všetkým športovcom SR. Všetkým, ktorí odišli na OH teda nielen  športovci  ale aj rozhodcovia, realizačné tímy, novinári. Prajeme hlavne pevné zdravie a šťastný pobyt a skvelé zážitky na OH a po skončení šťastný návrat domov na Slovensko,“ povedala lekárka, ktorá sa už teší aj na úvodný ceremoniál zimných olympijských hier. „Teším sa na úvodný ceremoniál ale nie asi, že najviac,“ vysvetlila s tým, že s metropolou Čínskej ľudovej republiky ju spája aj pekný čas. „V roku 1997 som strávila tri týždne v Pekingu. Je úžasný. Prajem všetkým, nech si ho užijú,“ uzavrela Andrea Žideková.

(alb), foto ilustračná instagram Klaudie Medlovej

Similar Posts