Môj tip na medaily je iba Peťa Vlhová, pri ktorej verím v tri cenné kovy, hovorí Imre Valášek

author
1 minute, 33 seconds Read

Pred zajtrajším (4. 2.) štartom zimných olympijských hier v Čínskej ľudovej republike sme sa rozprávali s riaditeľom HC Nové Zámky. IMRE VALÁŠEK prezradil aj tipy na medailové umiestnenia, naznačil, na ktoré športy sa najviac teší a aký očakáva slávnostný ceremoniál – úvodný, ale aj záverečný.

Štartujú zimné olympijské hry v Pekingu. Na čo sa na týchto opäť ázijských (po Pjongčangu a Tokiu opäť Ázia) olympijských hrách najviac tešíte?

Rád sledujem všetky druhy športu takže sa teším na sledovanie množstva súťaží a hlavne na ženské lyžovanie a Peťu Vlhovú, ktorej držím palce a verím, že nás poteší niekoľkými medailami a ideálne tými najcennejšími.

 

Práve použitie virtuálnej reality, keď na nový rok komunistická krajina ukázala, ako dobre vie robiť s virtuálnou realitou a predviedla napr. draka v nadživotnej veľkosti, ktorý sa presúval v tesnej blízkosti ľudí, že virtuálnu realitu nepochybne zakomponuje aj do úvodného ceremoniálu. Tešíte sa najviac práve na ceremoniál?

Samozrejme verím, že či úvodný, tak aj záverečný ceremoniál, bude prepracovaný špeciálnymi efektami a najmä v Číne, kde si naozaj na takýchto veciach dajú záležať.
A najmä v Číne, kde si naozaj na takýchto veciach dajú záležať.
Máte nejaký tip na slovenské medaily?
Môj tip na medaily je iba Peťa Vlhová, pri ktorej verím v tri cenné kovy (1-1-1) a mohla by prekvapiť mladá sánkarka Katka Šimoňáková. V zásade držím palce všetkým slovenským športovcom a bodaj by tých medailí bolo čo najviac.
(alb), foto HC Nové Zámky

Similar Posts