Smeje sa z vianočných experimentov. Pri čom Gejza Pulen nešetrí cukrom a aké brankárske rukavice si našiel pod stromčekom?

author
1 minute, 51 seconds Read

O Vianociach, o tom, ako ich prežíva, aké darčeky pod stromčekom ho v živote zaskočili či prekvapili, ako aj o milovaných sviatočných rozprávkach či obľúbenej vianočnej dobrote sme aa rozprávali s bývalým brankárom futbalistov Jelšavy, Rožňavy, Prešova či Košíce Gejzom Pulenom.

Aké je vaše najobľúbenejšie vianočné jedlo?Vianoce sú aj o tradíciách a celkovú vianočnú atmosféru tvorí aj vianočné jedlo, ktoré sa u nás nemení. Na štedrovečernom stole nesmie chýbať prípitok, med, cesnak, jabĺčka. Samozrejme kapustnica s údeným mäsom a klobásou, ryba so šalátom a dezert makové bobaľky. Práve tie mám najradšej a vôbec nešetrím cukrom (úsmev).

Ktorý z vianočných darčekov, ktoré ste v živote dostali, vás najviac zaskočil?
Vianočné darčeky si pamätám skôr z detstva , teraz sú to skôr symbolické darčeky, alebo niečo, čo naozaj potrebujem. Pamätám si ako ma dokázali rodičia zaskočiť darčekom, ktorý som vôbec neočakával a potešiť ma. Ako moje prvé brankárske rukavice, ktoré ešte veľmi neboli v predaji. Nevydarené darčeky boli tiež, hlavne experimenty s oblečením, ale aspoň máme na čo spomínať (smiech).
Pamätám si ako ma dokázali rodičia zaskočiť darčekom, ktorý som vôbec neočakával a potešiť ma. Ako moje prvé brankárske rukavice, ktoré ešte veľmi neboli v predaji.
Ktorú rozprávku počas Vianoc si vždy pozriete a prečo?
Tieto sviatky sa snažím úplne vypnúť od starostí a spolu s deťmi si pozrieme aj klasické vianočné rozprávky. Film Sám doma si pozriem skoro každé Vianoce. Ale najdôležitejšie je, že sme spolu. Pri dobrom jedle a vianočnej atmosfére spomíname a dobre sa bavíme všetci spolu.
Michal Albert, foto FB FC Košice

Similar Posts