VÝZNAM A ÚČEL VLÁDNEJ KRÍZY PODĽA PREDSEDU KSS

author
1 minute, 36 seconds Read

Predseda Komunistickej strany Slovenska je presvedčený, že za vládnymi nezhodami bola najmä snaha o odpútanie pozornosti. Jozef Hrdlička to naznačil na sociálnej sieti. „Hlavný význam a účel tzv. vládnej krízy je nepochybne v značnom odpútaní občianskej pozornosti od tragédie odohrávajúcej sa na pozadí neúspešného zápasu s koronavírusom, odpútanie pozornosti od reštrikčných a život obmedzujúcich opatrení, od ekonomického, ale už aj sociálneho kolapsu mnohých zamestnancov, živnostníkov, podnikateľov, ako aj od dramatického nárastu nesplatiteľných dlhov nás všetkých,“ napísal s tým, že sa nazdáva, že ide aj o odpútanie pozornosti pred ďalšími oblasťami, i tak viac-menej bežnému človeku ukrytými.

Hlavný význam a účel tzv. vládnej krízy je nepochybne v značnom odpútaní občianskej pozornosti od tragédie odohrávajúcej sa na pozadí neúspešného zápasu s koronavírusom.

„Z tohto uhla pohľadu malo toto politické hašterenie pre dnešných mocných značný význam. Aspoň dočasný,“ napísal na facebooku líder komunistov.  Nazdáva sa, že úvahy o predčasných voľbách boli značne nereálne, resp., že ani ich prípadné konanie by výsledok v prospech občanov nepriniesli.
A terajšie zmeny vo vláde po kríze považuje Hrdlička len za marketingový ťah. Vyjadril sa aj k novému predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi. „V porovnaní s Matovičom imidž navonok pôsobiaci odbornejšie, kultivovanejšie a zmierlivejšie. Vládna koalícia verí, že má šancu opäť sa nadýchnuť a pokračovať vo svojom ťažení,“ doplnil Jozef Hrdlička, predseda Komunistickej strany Slovenska. (alb), foto ilustračná FB Jozefa Hrdličku

Similar Posts