POZRITE, AKÝMI SLOVAMI MATOVIČ LANÁRI VOLIČOV KOTLEBU. ČO IM ODKÁZAL, ABY VOLILI OĽANO?

author
1 minute, 38 seconds Read

Igor Matovič, líder Obyčajných ľudí a nezávislých osobností v minulosti v tajnej nahrávke s Radoslavom Procházkom hovorí bývalému „gazdovi pravice“, ako sa chce fiktívne priblížiť voličom Kotlebu, aby získal ich hlasy.

Líder OĽANO je presvedčený, že medzi voličmi Kotlebu sú vlastne nahnevaní ľudia na túto vládu a tento systém. Ponúka im preto možnosť voliť OĽANO, lebo hlas Kotlebovi je strateným, keďže nemá koaličný potenciál. Dnes lákanie voličov Kotlebu Matovič priamo realizuje a dokonca si k tomu zašiel do francúzskeho Cannes, kde odkázal voličom Mariana Kotlebu toto: „Skúsme rozmýšľať, či ten náš hlas, naozaj možno aj tomu Kotlebovi, či pomôže veci. Ja viem, že vy voliči Kotlebu volíte ho preto, lebo však on spraví poriadok. Ale aký spraví poriadok, keď s ním nepôjde ani opozícia, ani koalícia?“ povedal s tým, že OĽANO už 10 rokov „poctivo bojujeme proti mafii“.

Ja viem, že vy voliči Kotlebu volíte ho preto, lebo však on spraví poriadok. Ale aký spraví poriadok, keď s ním nepôjde ani opozícia, ani koalícia?

Matovič hovorí, že mafiánov sa nebáli ani keď to bolo nemoderné. „Aj vtedy sme sa postavili zoči-voči Ficovi, Kaliňákovi, Počiatkovi a do očí sme im hovorili, že sú zlodeji,“ dodal s tým, že sa snažili upozorňovať na korupčné správanie, no zabudol na rešpektovanie zásady prezumpcie neviny. „Možno sme urobili aj kopu chýb, ale bolo to úprimné a odvážne,“ povedal Matovič z Francúzskej rivéry, kde bol nalepiť na vilu exministra financií Jána Počiatka nálepku s nápisom: Majetok Slovenskej republiky.

(alb), zdroj a foto: https://www.youtube.com/watch?v=nZ1xy5Hdzyg

Similar Posts