PODPOROVALI MA AJ VTEDY, KEĎ NÁM OLIGARCHOVIA PODKLADALI POLENÁ POD NOHY, NAPÍSAL CHMELÁR O HNUTÍ SOCIALISTI.SK, KTORÉ JE UŽ ZAREGISTROVANÉ NA MINISTERSTVE

author
2
1 minute, 22 seconds Read

Sen sa Eduardovi Chmelárovi, ľavicovému aktivistovi a kandidátovi na prezidenta v ostatných voľbách hlavy štátu, po neúspechu so stranou SEN, splnil s hnutím Socialisti.sk. Toto hnutie, ako informoval na svojom facebooku, je už zaregistrované na ministerstve vnútra.
Chmelár sa udalosti veľmi teší. Jeho predchádzajúca snaha o stranu s názvom SEN (Solidarita, Ekológia, Nenásilie) sa skončila neúspešne, ale novému projektu už nič nestojí v ceste, samozrejme, okrem volebnej kaucie, pretože aktuálny zákon v súvislosti s parlamentnými voľbami prikazuje strane, ktorá chce kandidovať, zložiť kauciu v likvidačnej výške 17-tisíc eur. „Znamená to, že Socialistom už nik nezabráni v tom, aby zasiahli do najbližších parlamentných volieb. Chcem sa z celého srdca poďakovať všetkým, ktorí mi verili, držali mi palce, pomáhali zbierať podpisy, podporovali ma aj vtedy, keď nám oligarchovia podkladali polená pod nohy,“ napísal Chmelár za dôveru sa odvďačuje svojou.

Chcem sa z celého srdca poďakovať všetkým, ktorí mi verili, držali mi palce, pomáhali zbierať podpisy, podporovali ma aj vtedy, keď nám oligarchovia podkladali polená pod nohy.

„Teraz je čas vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do spoločnej práce,“ napísal s tým, že pozýva ku spolupráci na hnutí, ktoré chce „revolučným spôsobom“ zmeniť Slovensko a „očistí ideály ľavice v očiach verejnosti“.
(alb), zdroj a foto: https://www.facebook.com/ChmelarEduard/

Similar Posts

2 Comments

  1. avatar
    ĽUDMILA says:

    Stále veľa strán a hnutí na naše malé SLOVENSKO, v JEDNOTE JE SILA…treba sa spojiť do NF alebo SLOVANSKEJ ÚNIE!!!!!

  2. avatar
    Vysoký Leo says:

    Konečne nádejná strana na Slovensku. Len čo ozaj bude seriózna a neoklame svojich sympatizantov ako mnohé predtým. Viď Smer, SNS, Sieť, SaS a najme Most Hid

Comments are closed.