NOVINÁRSKA MAFIA PRIKAZUJE POLITIKOM, AKO MAJÚ HLASOVAŤ A ČO PREDKLADAŤ, INFORMOVAL NÁŠ ZDROJ

author
3 minutes, 26 seconds Read

Prečo vás NOVINÁRSKA MAFIA UMLČÍ? A prečo sa volá práve takto? V seriáli ODHAĽUJEME NOVINÁRSKU MAFIU vám prinášame dôležité informácie, aby ste vedeli novinársku mafiu odhaliť. Prinášame vo verejnom záujme.

Mafia, ako ju poznáme predovšetkým z filmov, ale aj našej nedávnej minulosti, pôsobí a zarába najmä vďaka strachu. Vďaka vytvoreniu tohto základného mechanizmu, ktorý u normálnych jedincov spúšťa prirodzený pud sebazáchovy, donútia danú osobu konať. Prinútia napríklad zaplatiť výpalné, lebo sa boja o svoj podnik a predovšetkým o svoj život. Dnes sa mafia, ako informoval náš zdroj, presunula do politiky. Ale časť mafie je v médiách, odkiaľ má ešte silnejšiu pozíciu a politikov priamo ovláda. Ide ešte o silnejšiu mafiu, lebo politikom prikáže, za čo majú hlasovať, čo majú otvoriť, s kým majú rokovať a s kým nie. A vypaľujú svojou zbraňou – teda článkami. Ak sa politik, alebo ktokoľvek nepodvolí, vypália ho. Článkami. Informoval nás o tom aj ďalší zdroj, ktorý bol svojho času poslancom Národnej rady SR.

A vypaľujú svojou zbraňou – teda článkami. Ak sa politik, alebo ktokoľvek nepodvolí, vypália ho. Článkami.

Aj Ľubo Huďo vo svojej knihe Presstitúti verzus konšpirátori píše: „Keďže som nespĺňal tieto kritériá (hrošia koža, obdiv kapitalizmu či nenávisť k Putinovi, pozn. red.), postupne som sa v očiach našich domácich presstitútov dopracoval k označeniu kontroverzný a konšpiračný novinár,“ napísal bývalý redaktor Slovenskej televízie a neskôr kandidát na bratislavského župana. Takto sa z novinára stal partizánsky novinár, ktorý musel odísť do ústrania, lebo bol označený za konšpirátora. Každý, kto sa novinárskej mafii nepodvolí, je odstránený. Nie však fyzicky, ale takto existenčne. Sám som zažil, ako ma novinárska mafia odstavila zo zamestnania v jednom nemenovanom médiu. Napriek tomu, že som predložil 41 námetov na témy namiesto troch a napriek tomu, že šéfredaktor povedal citujem: „Pán Albert, poviem vám narovinu, človeka, ako vy, potrebujeme“, po troch dňoch práce mi bolo oznámené, že on ten tlak neustojí, že jednoducho redaktori sa sťažujú, že so mnou pracovať nebudú a prikázali mu, aby ma prepustil. Podriadení prikázali nadriadenému. Na papieri nadriadenej. Lebo reálnym nadriadeným sebe samým a iným, sú oni – novinárska mafia. Mafia, ktorá vydiera. Pôsobí strachom. Konkrétne ju vydierali tým, že ak ma nevyhodí, odídu oni. Nevedel to pochopiť, povedala, že on nevidí žiadny problém, aby som pre nich robil, ale ten tlak neustojí, inými slovami, je tvrdo vydieraný.

Pôsobí strachom. Konkrétne ju vydierali tým, že ak ma nevyhodí, odídu oni. Nevedel to pochopiť, povedala, že on nevidí žiadny problém, aby som pre nich robil, ale ten tlak neustojí, inými slovami, je tvrdo vydieraný.

Pýtal som sa, kde je rozhodnutie súdu na ich tvrdenia, že som fašista, alebo som urobil niečo zlé. Vedel som, že žiadne rozhodnutie súdu neexistuje. Ako by aj mohlo, keďže fašistom nie som? No on povedal, že ich (novinársku mafiu) to nezaujíma. Že oni rozhodnutie súdu na potvrdenie, čohokoľvek, čo sa rozhodli tvrdiť, nepotrebujú. Takto pôsobí novinárska mafia a musíme ju pozorne sledovať, aby sme sa nenechali oklamať. Majú svoje ciele a triky o ktorých budem písať postupne v seriáli: ODHAĽUJEME NOVINÁRSKU MAFIU. Viac o prípade môjho vypálenia novinárskou mafiou nájdete na tomto odkaze v relácii Bez cenzúry. (alb)

Ilustračná fotografia: Pixnio.com a koláž

Similar Posts