KDE SA NACHÁDZA MIESTO, KDE MAL 60-ROČNÉHO MUŽA BRUTÁLNE ZABIŤ 15-ROČNÝ MLADÍK?

author
1 minute, 9 seconds Read

Polícia na sociálnej sieti infornovala o mieste, kde sa uskutočnil odsúdeniahodný beštiálny čin. 60-ročnému mužovi tu podľa obvinenia iba 15-ročný mlafík spôsobil zlomeninu lebky a pomliaždený mozog, následkom čoho muž umrel.

„Krajský policajný vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 15-ročného chlapca z Veľkého Krtíša,“ píše polícia SR na facebooku a Polícia SR – Banskobystrický kraj dopĺňa: „V presne neustálenej dobe z 25. 7. na 26. 7. 2021, na hlavnom autobusovom nástupišti a jeho bezprostrednom okolí na Baníckej ulici vo Veľkom Krtíši, za doposiaľ nezistených okolností fyzicky napadol 60-ročného muža. Spôsobil mu poranenia na tvári, hlave a sériové zlomeniny rebier,“ vysvetlili s tým, že mŕtve telo našli pred druhou ráno na nástupušti.

„Od začatia trestného stíhania polícia vykonala množstvo procesných úkonov a 27. 8. 2021 zadržala ako obvineného mladistvého páchateľa, ktorý sa ku skutku priznal,“ doplnili banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti s tým, že súd prikázal vyšetrovaciu väzbu a mladík môže dostať polovicu z bežnej sadzby väzenia od 15 do 20 rokov. (alb), zdroj a foto FB polícia SR

Similar Posts