IGOR MATOVIČ V ZÁHADNOM STATUSE NAZNAČIL SVOJ KONIEC, ALEBO ÚSTUP Z CELOPLOŠNÉHO TESTOVANIA?

author
1 minute, 10 seconds Read

Líder OĽaNO a minister financií Igor Matovič na sociálnej sieti publikoval status, ktorý sa niekomu môže javiť ako ohlásenie postupného odchodu z politiky. Pre niekoho sa však môže javiť ako len ústup z aktu celoplošného testovania.

V statuse, ktorý nazval nenávisť, opísal sabotovanie testovania, ako aj nenávisť zo strany médií voči jeho osobe. „Až tak, že stratili všetky zábrany a dovolili, aby ich ovládla nenávisť. Nenávisť, ktorou sa vzájomne hecujú, ktorá im zaslepuje oči pred pravdou a majú dnes už len jediný cieľ – moje absolútne pokorenie. Nepatrím do ich progresívneho sveta. Chyba v systéme,“ napísal Matovič s tým, že sa považuje za bojovníka, ktorý sa nerád vzdáva.

Je však možné, že sa im to podarí. Ich sú zástupy a ja sám.

„Je však možné, že sa im to podarí. Ich sú zástupy a ja sám. Ak sa to však stane, budem sa na rozdiel od nich do zrkadla vždy rovno môcť pozrieť … lebo som nikdy, na rozdiel od nich, nikdy neslúžil oligarchom či mafii, ktorí vlastnia väčšinu slovenských médií,“ uzavrel Matovič na sociálnej sieti. (alb), zdroj FB I. Matovič, foto ilustračná FB I. Matovič.

Similar Posts