HEGER POSLAL SLOVÁKOM A SLOVENKÁM TAKÚTO PONUKU. PRIDÁTE SA?

author
1 minute, 21 seconds Read

Predseda vlády Eduard Heger pozval občanov k dôležitému kroku, ktorý môžu realizovať v prospech rýchlejšieho zvládnutia pandémie. Máme sa navzájom povzbudzovať, a to v zmysle upozorniť, keď vidíme, ako je niekto v našom okolí nezodpovedný. „Vďaka vašej disciplíne môžeme od budúceho pondelka uvoľňovať prvé opatrenia. Je to jasný signál, že naša spoločná výhra je blízko, ale zároveň je pred nami aj čas veľkej zodpovednosti,“ napísal líder exekutívny s tým, zodpovednosť sa oplatí.

Zároveň je pred nami aj čas veľkej zodpovednosti.

Heger sa poďakoval všetkým, ktorí svojim príkladom pomáhajú v boji proti novému koronavírusu. „Všetci, ktorí sme zodpovední, prispievame k tomu, že farby okresov blednú, že opatrenia sa budú môcť uvoľňovať a že nad pandémiou vyhrávame,“ dodal s dôvetkom, že sa ešte čaká, čo spôsobila Veľká noc. „Prvé čísla ukazujú, že reprodukčné číslo vzrástlo, preto bude veľmi dôležité čo ukážu čísla najbližších dní,“ vysvetlil Eduard Heger a dodal, že nesmieme poľaviť.

„Chcem vás všetkých poprosiť, aby sme si boli navzájom povzbudením. Pokiaľ vidíme niekoho, komu sa možno do tých opatrení nechce, tak ho povzbuďme. Dajme mu vedieť, že to stojí za to,“ uzavrel s tým, že potrebujeme väčšinu zodpovedných obyvateľov krajiny medzi Tatrami a Dunajom. (alb), zdroj a foto FB Eduarda Hegera.

Similar Posts