PROGRAM STVORENÝ PRE ELITU A OLIGARCHIU, NIE PRE PRACUJÚCU A NEZAMESTNANÚ VYKORISŤOVANÚ VÄČŠINU, REAGUJE KSS NA PVV

author
1 minute, 54 seconds Read

23. 4. 2020 poslanci Národnej rady SR pokračujú v rokovaní o Programovom vyhlásení vlády Slovenskej republiky na obdobie rokov 2020 – 2024, ktoré schválila koaličná rada Matovičovho kabinetu. Na preštudovanie 121 stranového oligarchického pamfletu dostali zástupcovia občanov SR v NR SR od Matoviča „až“ 48 hodín.

Nech sa páči komunisti, občania. Preštudujte si tento návrh o ktorom rokujú, ktorý bude čoskoro nepochybne bez zásadných zmien schválený parlamentnou väčšinou v prospech vlády milionárov a oligarchov.

Návrh programového vyhlásenia vlády SR na obdobie rokov 2020 – 2024. (Stiahnite si TU).

Dôkladne si ho preštudujte a posúďte sami, čo pre nás, občanov, naša múdra vláda pripravila, čo nám chce najbližšie 4 roky dať, čo nám chce zobrať, o aké práva a oprávnené záujmy nás chce orabovať, ako chce naše Slovensko ešte hlbšie podsunúť do závislosti našich európskych a amerických kolonizátorov, ako chce menšina, elita mocných a bohatých zabezpečiť pre budúcnosť samých seba a svoje privilegované komunity, skupinky a rodinky.

Súčasne máte možnosť skontrolovať, čo nám vyvolení sľúbili pred voľbami a čo sa už teraz, na začiatku ich vlády v ich programe akosi záhadne nenachádza.

Program plný balastu, nesplniteľných sľubov a predsavzatí, ľúbivých prázdnych slov. Program stvorený pre elitu a oligarchiu, nie pre pracujúcu a nezamestnanú vykorisťovanú väčšinu.

Programové vyhlásenie je silno ideologizované v prospech liberalizmu a prozápadnej orientácie. Do spoločnosti namiesto spolupráce, tolerancie a pozitivizmu vnáša nepokoj, nenávisť a ideologický boj proti názorovým oponentom, medzi ktorými sme my, komunisti zaradení medzi prvými.

Program protektorátnej vlády nesvojprávnej, cudzími mocnosťami podmanenej kolonizovanej krajiny.

Na schválenie im stačí 76 hlasov poslancov, ktoré majú, teda všetko je jasné už teraz a to všetko je len mediálne a propagandistické divadlo pre naivných, vírusom Covid-19 a pandémiou kapitalizmu dezorientovaných a ubitých občanov.

Zdroj: http://kss.sk/parlament-rokuje-obcan-v-ohrozeni , foto https://www.obycajniludia.sk/

Similar Posts