KOLLÁR NETUŠIL, ŽE PRÍDE LIETADLO SO SPUTNIKOM, ALE NECHCE SA HÁDZAŤ O ZEM. POVEDAL AJ TIETO VÁŽNE SLOVÁ

author
1 minute, 43 seconds Read

Predseda parlamentu Boris Kollár v relácii Na hrane povedal: „Ani ja som nevedel, že priletí lietadlo a prinesie Sputnik,“ povedal Kollár s tým, že hoci to nevedel, nebude sa hádzať o zem. Ale teší sa. No dodal, že by sme nemali byť vítači žiadnej vakcíny.

„My ako politická strana, ktorá sme v tejto koalícii, ako sa správame, celý rok, to ste nevideli, že by sme (…) niekoho napádali,“ vysvetlil s tým, že problémy rieši medzi štyrmi očami. Dodal, že tiež nie vždy s Matovičom súhlasí, ale keď nie, ide priamo za ním a rieši to s ním priamo. Dodal, že on nemá problém s nikým práve preto, že neodkazuje cez médiá, ale rieši s nimi napriamo, ak je nejaký problém. „My sa musíme vrátiť späť k tomu, prečo sme vznikli,“ povedal Kollár s tým, že egá treba odhodiť.

„Slovensko je v ťažkom stave s covidom a táto vláda je v rozklade,“ povedal podpredseda parlamentu Juraj Blanár a oponoval Kollárovi. „No nefunguje to,“ dodal s tým, že ľudia sa smejú na tomto divadle. Nazdáva sa, že slová ako idiot, ktoré boli vyslovené, boli tak silné, že už nepomôže ani rekonštrukcia. „Ja sa obávam, že Slovensko s touto koalíciou nečaká nič dobré,“ dodal Blanár s tým, že jediné riešenie je referendum.

Kollár dodal, že aj v inýchz krajinách sú problémy s Covidom. Vysvetlil, že v Maďarsku 200 ľudí denne umrie, rovnako v Česku často menia ministra zdravotníctva. „Vidíte, že teraz sa spojili tie tými odborníkov,“ dodal s tým, že spolu s premiérom sa dohodli na konkrétnych bodoch. Kollár verí, že všetci v koalícii dostanú rozum. „Som presvedčený, že budú zodpovední a vládu nepovalia.“

(alb), zdroj Na hrane TV JOJ 4. 3. 2021., foto ilustračná FB Sme rodina. 

 

Similar Posts