JE TU DIKTATÚRA TROCH STRÁN, KTORÉ SA STRIEDAJÚ PRI MOCI, TVRDÍ Š. HARABIN. V PARLAMENTE SA VIDÍ NA TISÍC PERCENT

author
2 minutes, 0 seconds Read

Bývalý minister spravodlivosti, bývalý predseda Najvyššieho súdu či súdnej rady Štefan Harabin je volebným lídrom strany VLASŤ. Tvrdí, že do parlamentu sa dostane na 1000 percent. Minulý rok kandidoval na prezidenta a získal aj napriek antikampani veľké množstvo hlasov. Podľa súčasných prieskumov to vyzerá tak, že VLASŤ nedokáže osloviť všetkých voličov, ktorí hlasovali za Harabina v prvom kole výberu hlavy štátu.

Harabin je presvedčený, že o prieskumy sa nedá opierať, pretože aj v minulosti sa ukázalo, že ich čísla nesedeli so skutočnosťou. „Tie isté lživé, podvodné prieskumy agentúry a príde raz doba, keď nastúpi právny štát, že budú trestne stíhaní jednotliví aktéri za podvod,“ povedal Harabin s tým, že aj prezidentské voľby ukázali podľa neho nesúlad s tým, čo agentúry prognózovali. „Asi 9 dní mi dávali v prieskumoch asi 3 percentá. Potom to už posunuli o 2-3 dni na 7, a naraz bolo 14,5,“ povedal Harabin v relácii Ide o Pravdu. Poukázal aj na fakt, že v roku 2016 boli Kotlebovej strane namerané 2 percentá a v skutočnosti získala viac ako 8.

My 1000-percentne budeme v parlamente.

„My 1000-percentne budeme v parlamente,“ povedal s odvolaním sa na množstvo mítingov, ktoré navštevuje a vidí počet ich účastníkov, kde chodí aj 800 ľudí. „Včera som sa vrátil z Michaloviec, kde bolo okolo 300 ľudí a nechceli ma pustiť,“ dodal s tým, že svoj budúci úspech demonštroval aj ukazovateľmi zo sociálnych sietí. „Moje video v priemere pozerá 155-tisíc pozretí.“
Harabin dodal hrdosť nad tým, že stranu VLASŤ označuje mainstream za antisystémovú stranu. „Je tu diktatúra troch politických strán, ktoré sa striedajú pri moci, to je ich systém. Momentálni držitelia troch koaličných strán kradnú a kryjú trestnú činnosť predchádzajúcich troch. A potom sa to vymení a znovu kradnú. Čiže my sme antisystémoví, keď sme proti kradnutiu a vráteniu peňazí, ktoré boli nakradnuté ľuďom,“ povedal s hrdosťou na fakt, že strana, ktorej je volebným lídrom, je označovaná práve za natisystémovú. (alb), zdroj:

Foto Nicole Blankenship

Similar Posts