ŽIJEME V BÚRLIVEJ, DYNAMICKEJ A ROZPORUPLNEJ DOBE, POVEDAL PUTIN S DÔRAZOM NA POSLANIE KAŽDÉHO ČLOVEKA V BOJI ZA LEPŠÍ SVET

author
1 minute, 22 seconds Read

V úvode novoročného príhovoru šéf Kremľa pripomenul, že „žijeme v búrlivej, dynamickej a rozporuplnej dobe“ a preto je veľmi dôležitá jednota. Vladimír Putin je presvedčený, že k rastu Ruskej federácie musí prispievať svojimi každodennými činmi každý jeden Rus a zdôraznil potrebu národnej jednoty, lebo len takým spôsobom je možné dosahovať aj náročné ciele.

K privítaniu nového roka a vianočným sviatkom venujú rodiny veľa času, aby sa na ne pripravili. Ruský prezident  to spomenul vo svojom novoročnom prejave s tým, že napriek množstvu práce „považujeme za hlavné teplo ľudských vzťahov a priateľskej komunikácie“.

Otvára v ľuďoch tie najlepšie črty a prevára svet tým, že ho naplní radosťou a úsmevmi.

Bývalý premiér a niekoľkonásobný prezident zdôraznil, že počas sviatkov nového roka sa „snažíme urobiť pre druhých niečo dôležitého a užitočného, pomôcť tým, ktorí nutne potrebujú našu podporu a potešiť ich darčekmi a pozornosťami“. V takýchto úprimných činoch sa podľa Putina skrýva kúzlo novoročného sviatku. „Otvára v ľuďoch tie najlepšie črty a prevára svet tým, že ho naplní radosťou a úsmevmi,“ dodal Putin, ktorý zaželal Rusku blahobyt a mier.

(alb), zdroj a foto print screen: https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=hhOGd_yrulI&feature=emb_title

Similar Posts