DRUCKER: NIE SOM PRESVEDČENÝ, ŽE POTREBUJEME 14 BOJOVÝCH STÍHAČIEK

author
1
0 minutes, 58 seconds Read

Exminister zdravotníctva a exminister vnútra Tomáš Drucker si nenechal servítku na ústach a prekvapil názorom, že 14 bojových stíhačiek nepotrebujeme. Považuje však za dôležité, aby sa plnili záväzky aj v rámci NATO.

„Nie som presvedčený, že potrebujeme 14 bojových stíhačiek,“ povedal predseda strany Dobrá voľba v relácii RTVS O 5 minút 12. „To je ako keby matka nakúpila avokádo, plnú chladničku by ho mala, ale nekúpila by maslo a chlieb,“ dodal.

To je ako keby matka nakúpila avokádo, plnú chladničku by ho mala, ale nekúpila by maslo a chlieb.

Jedným z diskutujúcich bol aj predseda Ľudovej strany Naše Slovensko Marian Kotleba, ktorý spomenul aj tragédiu v Prešove, kde na Mukačevskej ulici 6. 12. vybuchol plyn. „My kupujeme 14 bojových stíhačiek, každá jedna stála 120 miliónov eur. Hasiči nemajú techniku, ľudia horia v Prešove. Najprv predsa musíme dať na potreby našich ľudí. A vzdušný priestor sa dá chrániť aj inak,“ povedal Kotleba. (alb)

Zdroj RTVS O 5 minút 12, 8. 12. 2019

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Mamrilla says:

    Ja si myslím, že je to pravda, myslím si, že zložky silové, hlavne armáda mali podstatne pružnejšie zareagovať, bolo to na môj vkus dosť pomalé, hlavne od armády, pravdepodobne už nemajú tie aily a prostriedky akpo mali, mám na to ako svoj názor a myslí, si , že silové zložky armáýdy v tom čase ked trebalo čo najviac pomocť jednoducho zlyhali.

Comments are closed.