PREZIDENTSKÝ PALÁC CHCE OTVORIŤ VŠETKÝM ĽUĎOM, A TO 365 DNÍ V ROKU

author
3
3 minutes, 14 seconds Read

TU SA UROBIA ABSOLÚTNE PREVRATNÉ VECI. A ZO VŠETKÝCH KANDIDÁTOV, AKO SOM SI POZREL, TO DOKÁŽEME SPRAVIŤ LEN MY, HOVORÍ KANDIDÁT NA PREZIDENTA MARTIN DAŇO. TENTO NOVINÁR, S KTORÝM SA EXMINISTER POČIATEK SÚDIL ZA NOVINÁRSKU OTÁZKU, ČI SA JE OCHOTNÝ PODROBIŤ DROGOVÉMU TESTU, CHCE AKO PREZIDENT UROBIŤ PREVRATNÉ VECI: NAPRÍKLAD OTVORIŤ PREZIDENTSKÝ PALÁC A INÉ PREZIDENTSKÉ BUDOVY PRE VŠETKÝCH ĽUDÍ, VRÁTANE CHUDOBNÝCH A BEZDOMOVCOV. AKO JEDINÝ Z KANDIDÁTOV NA POST HLAVY ŠTÁTU SA ZAVÄZUJE NIKDY NEPOUŽIŤ VLÁDNY ŠPECIÁL – VYUŽÍVAŤ CHCE VEREJNÚ DOPRAVU A BEŽNÉ LETECKÉ SPOJENIA.

„Ak by sme sa stali prezidentom, lebo ja hovorím, že my všetci sa staneme, ja a každý jeden najposlednejší robotník na Slovensku, sa stáva prezidentom s mojim zvolením do funkcie, pretože my budeme robiť skutočne pre ľudí,“ povedal v rozhovore na youtube Marka Vaculčiaka. „My otvoríme palác všetkým ľuďom na Slovensku. Nielen na jeden deň. 365 dní v roku. Tam budú môcť aj bezdomovci prespať, keď bude zima, tam môžu prísť rodiny, ktoré majú ťažko choré deti, nehovorím konkrétne len v paláci. Sú aj ďalšie budovy. Budú môcť kedykoľvek prísť a povedať o svojom probléme. My to spublikujeme,“ povedal s tým, že aj nasledujúci program je jedinečný.

My otvoríme palác všetkým ľuďom na Slovensku. Nielen na jeden deň. 365 dní v roku. Tam budú môcť aj bezdomovci prespať, keď bude zima, tam môžu prísť rodiny, ktoré majú ťažko choré deti, nehovorím konkrétne len v paláci.

„Ja mám ako jediný program prezidentských plnomocenstiev pre radových občanov. Lebo kopu ľudí by si vedelo svoje veci zariadiť, ale nemá na to postavenie, nevie, ako sa správať, tak my dáme plnú moc všetkým občanom, zariaď si tie veci a až potom, keď už si nezariadi svoju záležitosť na základe plnomocenstva (…) potom nastúpime my,“ opisuje rodák z Humenného časť svojho programu, ktorý chce postupne ucelený pridať na svoju webovú stránku.

Kliknite sem a Pozrite si aj videá Martina Daňa

Novinár, ktorému sa vďaka svojej húževnatosti podarilo dokázať, že filmovanie úradníkov či policajtov pri vykonávaní si svojich povinností, je legálne, chce ako prezident urobiť aj ďalšie zaujímavosti. „Tu sa urobia absolútne prevratné veci, a zo všetkých kandidátov, ako som si pozrel, to dokážeme len my spraviť. Mimoriadne revolučné myšlienky, aby skutočne heslo, ktoré som si dal do kampane: Martin Daňo – posledný prezident, aby to tak aj platilo. Že buď budeme jedno, alebo dve volebné obdobia, ale to druhé už bude konečné, definitívne štádium, že sa veci napravia tak, že tu žiadny ďalší prezident nebude potrebný,“ povedal pre youtube Marka Vaculčiaka.


Daňo má na svojej youtubovej televízii GINN približne tisíc zaujímavých videí. Najnovšie založil odbory a prináša exkluzívne zábery z kolektívnych vyjednávaní. Daňo v súvislosti s prezidentskými voľbami uskutočnil aj experiment – či sa mu ako bežnému občanovi podarí vyzbierať 15 návrhov poslancov na kandidatúru na prezidenta. Získal 16, a to napriek tomu, že mnohí mu neverili, prípadne bol aj pokus nepriamo odhovoriť poslanca, aby tak svoj podpis nedal. Youtube Martina Daňa nájdete NA TOMTO ODKAZE.

M. Albert, zdroj foto: https://www.facebook.com/pg/martin.dano.1976/posts/ a https://www.martindano.com/ 

Zdroj informácií: https://www.youtube.com/watch?v=RQWD83N8IpM

Similar Posts

3 Comments

  1. avatar
    klucod says:

    Ďakujem. Sú aj dvojriadkové články. Fleška má aj riadok-dva. Vždy závisí od žánru. Na reportáž by to bolo krátke, ale tu ide o spravodajský žáner. 😉 Ale ďakujeme za koment.

Comments are closed.