HARABIN JE VEĽMI SILNÝM FAVORITOM TÝCHTO VOLIEB, DOTERAJŠIE PRIESKUMY NEMUSIA BYŤ CELKOM REÁLNE, MYSLÍ SI MICHELKO

author
1 minute, 22 seconds Read

Roman Michelko zanalyzoval prvé prezidentské debaty. Okrem zhodnotenia súboja Mistrík vs. Čaputová, v ktorom zhodnotil, že kandidátka Progresívneho Slovenska mala prevahu, sa zaoberal aj súbojom Harabin vs. Bugár na Markíze. Hlasovanie divákov bolo zdrvujúce. Harabin zdolal predsedu Mosta-Híd 81 percentami hlasujúcich divákov.

Michelko hodnotí, že Harabin je favorit a prieskumy sú vždy len prieskumy. „Ukazuje sa, že skutočne ten Harabin má veľmi silný nástup a je veľmi silným favoritom týchto volieb. Uvidíme, koľko má skrytých voličov. Pravdepodobne tie prieskumy, ktoré boli zatiaľ publikované, nemusia byť celkom reálne,“ priznal hodnotení prvých prezidentských debát Roman Michelko.
Bugár podľa neho voči Harabinovi pôsobil neisto, čo sa mohlo odzrkadliť aj v konečnom hlasovaní divákov.

Ukazuje sa, že skutočne ten Harabin má veľmi silný nástup a je veľmi silným favoritom týchto volieb. Uvidíme, koľko má skrytých voličov. Pravdepodobne tie prieskumy, ktoré boli zatiaľ publikované, nemusia byť celkom reálne.

„Hlasovanie voličov bolo totálne K.O. 81:19 v prospech Harabina. Harabin je veľmi suverénny, skáče do reči, možno zjednodušene. Je celkom zaujímavé, ako v úvodzovkách vybruslí z tých vecí, že mal 3 práce a za to teda dostal tú odmenu vo výške vyše 100-tisíc eur, čo, samozrejme, mnohí ľudia by ťažko predýchali,“ zhodnotil Roman Michelko na svojom youtube.
(alb), zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=1DhJIcP86p8&t=329s, foto: reprofoto Markiza.sk

Similar Posts