IVAN ŠIMKO: SLOVENSKO POTREBUJE ODOLNEJŠIEHO PREZIDENTA

author
1 minute, 2 seconds Read

Robert Mistrík dnes (26. 2.) odstúpil z boja o Grassalkovichov palác. V prezidentských voľbách chce, aby jeho priaznivci volili Zuzanu Čaputovú. Bývalý minister vnútra a obrany a dnes člen KDH IVAN ŠIMKO to hodnotí kladne.

Šimka sa KĽÚČ OD… opýtal, čo hovorí na odstúpenie Roberta Mistríka v prospech Čaputovej a či odporučí aj Františkovi Mikloškovi, aby sa v prospech tejto kandidátky Progresívneho Slovenska vzdal.
Šimko sa správe o Mistríkovom odstúpení potešil. „Som tomu rád. Myslím si, že Slovensko potrebuje odolnejšieho prezidenta, nie takého, čo sa vzdá po prvých nepriaznivých prieskumoch verejnej mienky. A z toho vyplýva aj moja odpoveď na druhú otázku.“

Slovensko potrebuje odolnejšieho prezidenta, nie takého, čo sa vzdá po prvých nepriaznivých prieskumoch verejnej mienky.

Robert Mistrík vzdal bol prezidentské kreslo aj pre snahu zachovať sa pre pravicové spektrum zodpovedne a oslabiť Štefana Harabina, ktorý by mal pri kandidovaní troch pravicových kandidátov väčšiu šancu prejsť do druhého kola. Prvá časť prezidentských volieb sa uskutoční 16. marca.

(alb), ilustračná foto https://www.zonerama.com/konecnyfoto/Photo/4532179/172429564 + https://www.zuzanacaputova.sk

Similar Posts