Začiatok bol celkom vyrovnaný, no rozhodli zbytočné fauly, zdôraznil Matej Bača

author
1 minute, 29 seconds Read

S Matejom Bačom sme sa po prvom zápase štvrťfinále play-off Tipos extraligy Zvolen – Banská Bystrica 5:1 rozprávali o príčinách prehry, ale aj o doterajších výkonoch v play-off jeho bývalých tímov z tejto sezóny Michaloviec a Prešova. Prekvapil ho prešovský skalp Spišskej Novej Vsi? A vrátia sa ešte Michalovce, ktoré nečakane prehrali oba domáce zápasy s Košicami? Matej Bača.

 

Čo bolo možno také rozhodujúce v tomto zápase?

Tak, ťažko povedať. Začiatok bol celkom vyrovnaný, potom sme možno urobili nejaké zbytočné fauly, alebo nejaké vylúčenia, ktoré tam nemuseli byť a Zvolen to potrestal veľmi rýchlo a možno v tých momentoch sa lámal chlieb.

 

V tejto sezóne vlastne tretie mužstvo. Stíhate popri tom možno sledovať tak na diaľku tie predchádzajúce pôsobiská?

Tak, samozrejme, občas si to pozriem, keď je nejaký zápas mimo našich zápasov a pozerám aj výsledky mojich bývalých tímov. Ale, tak sústredím sa hlavne na svoje výkony.

 

Prešov prekvapil, tak isto aj Michalovce, a to negatívne, keď prehrali obidva zápasy. Ešte sa môžu do toho vrátiť?

Tak, ťažko povedať, neviem, čo sa odohráva v kabíne, či už v Prešove, alebo v Michalovciach. Prešov má húževnaté mužstvo, myslím si, že minulý rok to potvrdili ako Detva, takže až tak ma neprekvapilo, že dokázali prejsť cez Spišskú Novú Ves. A čo sa týka Michaloviec, tak ťažko povedať, čo tam zahralo rolu.

(alb), foto Michal Albert

Similar Posts