Raz ťa to bude mrzieť, raz ťa to dobehne, odkázal Kollárovi Danko. Osobne, aj na proteste pred prezidentským palácom

author
1 minute, 37 seconds Read

Na proteste v Bratislave pred prezidentským palácom sú okrem zástupcov Smer-u-SD, aj zástupca Slovenskej národnej strany Andreja Danka.

A Andrej Danko vystúpil ako prvý. „Smeráci nás dobehli a mám začať,“ začal Andrej Danko s tým, že vyjadril poklonu všetkým, ktorí prišli na protest pred Grassalkovichov palác. „Považujú nás za dezolátov a ja im odkazujem, že nie sme dezoláti, ale ľudia so vztýčenou hlavou. „Raz ťa to bude mrzieť, raz ťa to dobehne,“ povedal Danko Kollárovi v osobnom rozhovore a tento osobný rozhovor opísal pred publikom na proteste. „Raz ich to bude veľmi mrzieť,“ odkázal s tým, že sa mu nepáči ani neprítomnosť prezidentky v paláci.

Danko sa vyjadril k láske, ktorú podľa neho mali voči našej vlasti on a ďalší predstavitelia bývalej vlády. „My sme Slovensko milovali, pomáhali mu a veľa za neho vytrpeli,“ povedal s tým, že napriek tomu z nich mnohí robili hlupákov. „Boli sme až veľmi slušní,“ vysvetlil s tým, že keď videl reakciu amerického prezidenta voči novinárovi, nadobúda pocit, že naozaj boli príliš slušní. „A na slušnosť sme doplatili.“

Danko zdôraznil, že keď sa rozhodli odmietnuť dohodu, ktorú teraz vláda presadzuje, mali problémy. „Nikto nevie, čo sme si vytrpeli za to, že sme povedali, že tu nebudú americké vojská,“ doplnil Andrej Danko v príhovore na proteste na Hodžovom námestí v Bratislave. Protest je proti zmluvy s Američanmi, ale aj proti zdražovaniu. Zúčastnili sa ho aj zástupcovia Smeru-SD, SNS, Socialisti.sk, Hlas-SD.

(alb), zdroj Igor Jurečka, priamy prenos 26. 1. 2022, foto ilustračná Nicole Blankenship

Pozrite si aj Ficov prejav, v ktorom opísal, akú dostal radu od muža na hrádzi.

Similar Posts