PRÁVOM SÚ VO FINÁLE A BUDE TO EŠTE VEĽMI ZAUJÍMAVÁ SÉRIA, HOVORÍ O CANADIENS IMRE VALÁŠEK

author
2 minutes, 32 seconds Read
O finálovej sérii NHL medzi obhajcom trofeje Tampa Bay Lightning a Montrealom Canadiens sme sa rozprávali s riaditeľom HC Nové Zámky Imre Valášekom. Čo si myslí o úspechu Canadiens a ako ešte po prvom zápase tipoval konečné skóre? V súčasnosti je už stav 2:0 pre Tampu, po výhrach na domácom ľade 5:1 a 3:1.  Pozrite si, čo si o finále NHL a o absencii Tomáša Tatara myslí Imre Valášek.
Ako hodnotíte, že do finále NHL sa dostal Montreal Canadiens, s ktorým sa počas sezóny, ale ani na začiatku a v priebehu play-off príliš nepočítalo?
Nie nadarmo sa hovorí, že play-off je iná súťaž ako základná časť a hráči Canadiens to dokazujú v plnej miere. Keď začínate play-off, základná časť sa hádže za hlavu a história sa nepýta ako ste sa tam dostali.
Hráči počas celého play-off prejavujú obrovskú mentálnu silu, veľké chcenie a dávajú do každého zápasu aj srdiečko. Právom sú vo finále a bude to ešte veľmi zaujímavá séria.
Hráči počas celého play-off prejavujú obrovskú mentálnu silu, veľké chcenie a dávajú do každého zápasu aj srdiečko.
Mnohým sa na športe páčia aj takéto nečakané výsledky, keď sa mužstvo, hoci na papieri nie najsipnejšie, tímovo zomkne a preráža predsudky. Budete Montrealu fandiť?
Nechcem povedať, že či budem fandiť Montrealu alebo Tampe. Fandím a prajem si, aby to boli kvalitné zápasy plné emócií a kvalitného hokeja. A nech vyhrá lepší tím.
Ako vnímate, že Tomáš Tatar nehráva a veríte, že v priebehu finále ešte zasiahne do hry?
Je to šport, raz sa vám darí, raz nedarí. Dôležité je stále tvrdo pracovať a čakať na šancu, ktorá verím, že ešte pre Tomáša v tomto play-off príde. Držím mu palce.
Dôležité je stále tvrdo pracovať a čakať na šancu, ktorá verím, že ešte pre Tomáša v tomto play-off príde.
Ako vidíte dominanciu Tampy Bay, ktorá obhajuje pohár? Myslíte si, že snaživých Canadiens, ktorí od zápasu k zápasu získavajú sebavedomie a silu, porazia?
Myslím, že áno. Mužstvo sa od predchádzajúcej sezóny príliš nezmenilo, zostali nosní hráči, ktorí v minulej sezóne získali Stanley Cup, takže je tam aj skúsenosť a samozrejme nespochybniteľná kvalita.
Máte nejaký tip ako finále Montreal – Tampa Bay dopadne? Budete niekomu fandiť a zápasy sledovať naživo?
Zápasy sledovať na živo budem a môj tip je 4:0 na zápasy pre Tampu.
Michal Albert, foto ilustračné unsplash.com, Michal Albert a unsplash.com

Similar Posts