DRUCKER AJ TAKTO KRITIZOVAL PLOŠNÉ TESTOVANIA: HLÚPOSTI SA ROBIA ŠTYRI MESIACE

author
1 minute, 15 seconds Read

Exminister zdravotníctva vo vláde Roberta Fica Tomáš Drucker poukázal na nevyhnutnosť prijímania praktických riešení, nie marketingových hier, ktoré nič neriešia. Šéf strany Dobrá voľba sa potešil, že ministerstvo zdravotníctva prišlo s informáciami, ako sa liečiť. Drucker hovorí, že síce neskoro, ale teší sa, že predsa. „Ministerstvo zdravotníctva vydalo odporúčanie, ako má vyzerať domáca liečba covidu-19. Má dať návod lekárom, ale prináša rady aj pre pacientov s covidom,“ napísal na sociálnej sieti s tým, že takto sa ukázalo, ako sa oplatí kritizovať a poukazovať na nezmyselnosti, ale aj žiadať praktické a dobré veci. „Mať to včasnejšie pred pol rokom, v nemocniciach nemuselo končiť toľko pacientov v kritickom stave, z ktorých sa žiaľ už mnohí nevrátili domov,“ dodal Drucker s tým, že toto mohol byť výrazný kľúč od boja s nárastom mŕtvych.

Mať to včasnejšie pred pol rokom, v nemocniciach nemuselo končiť toľko pacientov v kritickom stave, z ktorých sa žiaľ už mnohí nevrátili domov.

Veľmi neskoro, ale konečne. Príklad toho prečo je minister Krajčí slabý minister. Jasné a dobré veci prichádzajú neskoro, hlúposti (plošné testovania) sa robia 4 mesiace,“ uzavrel exminister zdravotníctva s tým, že ľuďom z rezortu poďakoval za tento krok. (alb), zdroj a foto FB Tomáša Druckera.

 

Similar Posts