IMRE VALÁŠEK O HLASOVANÍ HOKEJOVÝCH FANÚŠIKOV V ŽIARI NAD HRONOM

author
1 minute, 36 seconds Read

Slovenským hokejovým klubom sme položili otázky v súvislosti so zaujímavými kreatívnymi nápadmi, ktoré dva kluby v ostatnom čase realizujú. Ide o snahu HC Košice vyzbierať sumu potrebnú na prihlásenie sa do najvyššej hokejovej súťaže, ale aj o hlasovanie fanúšikov hokejistov zo Žiaru nad Hronom o tom, či majú nastúpiť v druhej lige, alebo vyskúšať ponúkanú Slovenskú hokejovú ligu. S ako prvým sme sa rozprávali s IMRE VALÁŠKOM, ktorý je dočasným šéfom Tipsport ligy a zároveň riaditeľom HC Nové Zámky.

Hokejový klub v Žiari nad Hronom urobil zaujímavé hlasovanie medzi fanúšikmi. Práve fanúšikovia majú rozhodnúť, či klub bude hrať v ďalšej sezóne v 2. lige, alebo o ligu vyššie, k čomu klub dostal ponuku od vedenia Slovenskej hokejovej ligy. Uvažujete o tom, že po vzore Žiaru, aj Váš klub bude dávať šancu fanúšikom v hlasovaní sa vyjadrovať na niektoré témy týkajúce sa klubu?
Určite v niektorých témach sme radi keď poznáme názor našich fanúšikov a už aj niekoľkokrát v minulosti sme organizovali také ankety aj ich organizujeme. Iniciatíva Žiaru je sympatická a držíme palce nech sa fanúšikovia rozhodnú správne. (úsmev)

Iniciatíva Žiaru je sympatická a držíme palce nech sa fanúšikovia rozhodnú správne.

Klub HC Košice má existenčné problémy. Prišiel preto s myšlienkou verejnej zbierky. Je ťažká doba a tak aj samotní fanúšikovia by aj v iných kluboch mohli pomôcť takouto formou. Uvažujete aj vy v budúcnosti nad nejakou takouto podporou pre váš hokejový klub?
Nad takou alternatívou, s akou prišli Košice do budúcnosti neuvažujeme.

M. Albert, foto ilustračná autor

Similar Posts