PODĽA ŠULIGU EXPREZIDENT KISKA VEDEL, ŽE POZEMKY SÚ UKRADNUTÉ

author
2 minutes, 13 seconds Read
Politickou scénou najnovšie otriasa aj minulosť exprezidenta a lídra strany Za ľudí Andreja Kisku. Milan Reichel sa na videu rozpráva s Michalom Šuligom o Andrejovi Kiskovi aj o pozemkoch. Šuliga hovorí o Kiskovej vedomosti, že niektoré pozemky, ktoré exprezident kupoval, boli ukradnuté. Kiska v minulosti prehral napr. súdny spor o určenie vlastníctva pozemku, ktorý patrí zubárovi Francovi.
Aj toto v rozhovore Šuligu s Reichelom odznelo:
Šuliga: „Urobí to tak tak fajne, že akože mne dá 2000 eura pos*atých, čo Julo zaplatil, alebo 3-tisíc.“
Reichel: „Kto?“
Šuliga: „Kiska. A že vráti, vráti, Julo mu ich vráti na účet. Že kým sa mimosúdne vysporiadajú. Keď ja som pred polrokom si chcel požičať 30 000, alebo pred rokom, tak prezident povedal, zavolám vám na druhý deň, to ešte nebol prezident, ale kašľať na to, myslíš, že nám ich požičal? Požičal nám ho*no. Nedal nám nič, ani korunu. Pritom vedel o všetkých to tých pozemkoch. Jak ich dostal, že Klimek ich väčšinou od*bal, aj s Ďuriačom z katastra. Že sú ukradnuté.“
Kiska sa bránil na facebooku týmito slovami: „Mňa nezastraší amatérsky zinscenované video na štýl Kočnera, ktorý volal Fica šéf,“ napísal s tým, že ide o video s nedôveryhodnými hercami, „ktorých vyšetruje polícia za rôzne podvody“. Kiska zároveň Reichela označil priamo za súčasť podsvetia. „Mafiána Reichela som nikdy nevidel a nikdy som od neho nič nekupoval. Od Šuligu (firmy StavRea s.r.o) som kupoval pozemky na základe inzerátu, ktorý som našiel v roku 1999 v denníku Nový čas,“ napísal Kiska. Aj iné mainstreamové médiá sa akoby Kiskovi snažia pomôcť. Napr. denník N píše: „Exprezident Kiska si myslí, že za zverejnením videa, v ktorom sa rozpráva bos tatranského podsvetia Reichel so Šuligom, ktorý mu predával pozemky, je Fico.“ Pravdou je, že ak by sa takáto nahrávka našla o iných politikoch, mainstream by reagoval úplne inak.

Similar Posts