PODVÁDZAJÚ, KRADNÚ A VYCICIAVAJÚ ŠTÁT A TEN POTOM NEMÁ PENIAZE PRE VÁS, POVEDAL V NOVOROČNOM PRÍHOVORE ŠTEFAN HARABIN

author
1 minute, 52 seconds Read

Vďaka nehospodárnemu štýlu vládnutia rôznych vlád, ale aj celkového systému, ktorý je v štáte nastolený, podľa Štefana Harabina štát nemá peniaze pre nemocnice, školy či cesty. „Týmto ľuďom, ktorí sa dnes bezcitne a cynicky tvária, že sú novým smerom pre našu vlasť, už Slovensko nemôže nechať. Musíme im ho zobrať,“ povedal volebný líder strany Vlasť v novoročnom príhovore.

Pri príležitosti vzniku SR zároveň upriamil pozornosť na parlamentné voľby, ktoré sa uskutočnia 29. februára. Tento deň považuje za veľmi dôležitý. „Vo voľbách sa rozhodne aj o tom, či obvinený daňový podvodník a súdom uznaný pozemkový kšeftár získa takú moc, že zastaví trestné stíhanie voči sebe,“ dodal Harabin s tým, že sa vo voľbách podľa neho bude rozhodovať aj o tom, či budeme „žiť v štáte, v ktorom sa liberálne a neľudské úchylky budú považovať za správne“. Harabin dvakrát zdôraznil, že nechce, aby sa február opäť stal víťazným februárom pre nástup totality. „Sľuby politikov už nebudú klamstvami, ale vymožiteľnými verejnými prísľubmi. V našej vlasti musí mať každý rovnaké práva, ale aj povinnosti,“ dodal s tým, že Slovensko je tu aj vďaka predkom, ktorí ho bránili a ubránili.

Sľuby politikov už nebudú klamstvami, ale vymožiteľnými verejnými prísľubmi.

„Napriem všetkým stáročným snahám o zničenie a asimiláciu nášho národa,“ doplnil bývalý predseda Najvyššieho súdu s tým, že nielen voči týmto dejateľom máme záväzky, ale aj voči budúcnosti. „V roku 2020 želám všetkým, bez ohľadu na vaše politické presvedčenie, veľa zdravia, spokojnosti, ale najmä šťastia. V roku 2020 ho budeme všetci veľmi, veľmi potrebovať,“ uzavrel novoročné posolstvo bývalý minister spravodlivosti.

(alb), zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=MGgaw94uURc

foto: print screen

Similar Posts