HRNKA SA DOMNIEVA, ŽE VOJNA SLOVÁKA A FANÚŠIKOV BYSTRICE SA SKONČILA

author
2 minutes, 25 seconds Read

VOJNOVÁ SEKERA JE UŽ ZAKOPANÁ? SLOVÁK HRAL V DRESE BANSKEJ BYSTRICE PODĽA HRNKU TAK VÝBORNE, ŽE DIVÁKOV SI URČITE ZÍSKAL NA SVOJU STRANU.

Počas prvých tohtosezónnych zápasov hokejistov Banskej Bystrice v nadnárodnej Lige šampiónov CHL nastúpil v rámci výpomoci v drese Baranov aj bystrickými fanúšikmi nenávidený Marek Slovák. Napriek tomu, že prichádzal za situácie vzájomnej antipatie s fanúšikmi Bystrice, Marek počas štyroch stretnutí predviedol dobrý srdciarsky výkon.

 

Podľa ďalšieho útočníka Baranov Tomáša Hrnku boli Slovákove výkony až také dobré že banskobystrickí fanúšikovia zabudli na nepriateľstvo so Slovákom. Hrnka sa dokonca nazdáva, že vojnová sekera sa  definitívne zakopala . „Tak ja si myslím, že to bola pre neho zaujímavá situácia, ale tak toto prináša hokejový život. Ja si myslím, že teraz si divákov získal na svoju stranu, takže určite je spokojný,“ povedal Tomáš Hrnka, navrátilec do tímu Baranov, s ktorým získal v sezóne 2017/2018 majstrovský titul.

Ja si myslím, že teraz si divákov získal na svoju stranu. TOMÁŠ HRNKA

Podľa Marka Bartánusa, bolo takéto hosťovanie Slováka z bratislavského tímu Capitals pozitívom pre Banskú Bystricu. „Tak, samozrejme, Marek je kvalitný hráč a prišiel nám pomôcť a tak sme to aj brali,“ povedal s tým, že Slovák zápasy proti švédskemu Färjestadu Karlstad a nemeckému Red Bullu Mníchov rozhodne neodflákol. „Ja si myslím, že jeho výkon bol výborný a veľmi nám pomohol. Takže aj diváci to ocenili a zatlieskali mu,“ dodal Bartánus. Podľa bývalého hráča Košíc, Slovana či pražskej Sparty platí aktuálny stav a najdôležitejší je práve ten dres, ktorý má hráč práve oblečený. „Takže takto to má byť, jednoducho hráč hrá za to mužstvo, v ktorom je a Marek podal excelentný výkon, takže som rád, že tu bol.“

Hráč hrá za to mužstvo, v ktorom je a Marek podal excelentný výkon. MAREK BARTÁNUS

Aj ďalší navrátilec do tímu spod Urpína, najlepší kanonier 1. hokejovej ligy z minulej sezóny, ktorý žiaril medzi michalovskými líškami, Mário Róth, považoval Slováka za výborné spestrenie tímu. „Tak bolo to určite zaujímavé aj z toho fanúšikovského pohľadu, aj z toho hráčskeho. Veľa chalanov s ním už hralo, poznali ho, a určite priniesol niečo do šatne. Je to skúsený hráč, ktorý nám určite pomohol,“ uzavrel Róth.
(alb), foto autor

Similar Posts