PREČO STE NENALOŽILI OPOZÍCII ZA TO, ČO VČERA PREDVIEDLA V NR SR? PÝTAL SA DNES EXPREMIÉR FICO NOVINÁROV

author
1 minute, 5 seconds Read

Predseda najsilnejšej vládnej strany SMER-Sociálna demokracia Robert Fico dnes (19. 2.) informoval o postojoch svojej strany, prečo nezahlasovala vo voľbe ústavných sudcov. Počas svojej tlačovej konferencie sa venoval aj novinárom.

Robert Fico prítomným zástupcom médií predložil rečnícke otázky: „Prečo ste nenaložili opozícii, za to, čo včera predviedla v NR SR? S veľkým krikom ide odvolávať člena vlády a na konci dňa ich je tam 40,“ prezradil s tým, že sa domnieva, že novinári inak pristupujú k vláde a inak k opozícii. Pýtal sa, či kvôli 40 ľuďom sa majú opakovať „tieto cirkusy“. Okrem iného Fico útočil aj na zástupcov opozície, že nie sú alternatívou pre Slovensko a strana SMER-SD urobí všetko pre to, aby predčasné voľby neboli a aby sa strane SMER-SD v parlamentných voľbách v riadnom termíne podarilo získať väčšinu.

O reakciu sme požiadali aj zástupcov médií, ako aj menovaných zástupcov opozície. Hneď, ako reakcie pošlú, budeme správu aktualizovať a rozširovať, resp. prinesieme ďalšie zaujímavé príspevky.
(alb), foto ilustračné pixnio.com

Similar Posts