ALEX TAMÁŠI SPOMÍNA NA MINULOROČNÝ ODCHOD Z BYSTRICE: BOL TO DOBRÝ KROK

author
1 minute, 36 seconds Read

Rodák z Rimavskej Soboty je túto sezónu už so stálejšou miestenkou v prvom tíme hokejistov Banskej Bystrice. A to aj vďaka tomu, že minulú sezónu z tímu majstrov Slovenska odišiel do projektu Orange 20, aby sa práve tam hokejovo zocelil. Tento krok oceňuje a ďakuje trénerovi Bokrošovi za možnosť „vyhrať sa“. Útočník Baranov ALEX TAMÁŠI.

 

Ukazuje sa, že krok odísť minulú sezónu z Bystrice do dvadsiatky bol dobrý krok. „Ja si myslím, že to bol krok dopredu, dostal som tam veľa priestoru, čo si myslím, že v Banskej by som toľko nedostal. A Ernest Bokroš mi dal príležitosť sa tam vyhrať, urobil som majstrovstvá, takže som spokojný,“ prezradil 20-ročný útočník, ktorý odohral spolu už 8 zápasov aj v prestížnej Champions League, v ktorej sa strelecky zatiaľ nepredviedol. „Ligu majstrov som si zahral už minulý rok a je to určite kvalitná súťaž, žiaden tím tam nie je slabý, takže ja sa na to veľmi teším a dúfam, že sa tam dokážem presadiť,“ netajil ešte pred aktuálnou sezónou, v ktorej majú Barani po štyroch zápasoch zatiaľ len body za víťazstvo nad Luganom.

Tamáši verí, že v tejto sezóne bude pevnou súčasťou tímu trénera Dana Cemana. „Uvidíme, dúfam a pevne v to verím. Uvidíme, čo čas prinesie,“ povedal Alex, ktorý v aktuálnej sezónu zaznamenal už 3 góly a jednu asistenciu. A gólovo sa mu darilo aj na predsezónnom turnaji vo Zvolene. „Tak neviem, či zrovna góly sú tým argumentom, ale snažím sa hrať každé striedanie naplno a ísť do každého zápasu s čistou hlavou,“ uzavrel.

(alb), foto autor

Similar Posts