KĽÚČ OD… podporil vydanie básnickej zbierky PICASSOVO POKUŠENIE

author
1 minute, 30 seconds Read

Na trh prichádza nová kniha Toronta Naru s názvom Picassovo pokušenie. Ide o prvú básnickú zbierku spisovateľa, ktorý sa doteraz venoval len beletrii.

„Som šťastný, že do knižného sveta sa dostalo aj moje prvé básnické dieťa – Picassovo pokušenie,“ uviedol Nara s tým, že túto ľúbostnú poéziu čitateľky a čitateľov už onedlho nájdu v sieti kníhkupectiev Panta Rhei a na Martinuse. „Teším sa, že nad týmito básňami budete môcť čoskoro meditovať aj vy, milí čitatelia. Verím, že každý si v nich nájde aj myšlienky, ktoré som v nich nevidel ani sám. Aj to je na poézii krásne, že sa pri nej dá meditovať, modliť, objavovať niečo nové, spoznávať, prežívať,“ podotkol s tým, že o básnickej zbierke obšírnejšie rozprával v relácii Literárna čajovňa na Slobodnom vysielači. Čitatelia si môžu o tejto knihe viacej dozvedieť na tomto odkaze.

„Ďakujem všetkým tým, vďaka ktorým táto knižka mohla vzniknúť. Všetci, ktorí ste ju, ale aj iné knihy, akokoľvek podporili, ste sa nezmazateľným písmom zapísali do dejín kultúry, pretože vďaka vám môže v ťažkej dobe prichádzať na svet zhmotnená kreativita aktívnych ľudí,“ uzavrel 35-ročný autor.

Toronto Nara, vlastným menom PhDr. M. Albert, PhD. je autorom kníh Pliaga Severného Panteonu, Noc s gejšou (kliknutím na tento odkaz si Noc s gejšou zadarmo stiahnete) a spoluator detektívky Švédska šesťdesiattrojka. Poslednú menovanú knihu si môžete kúpiť na Martinuse a v Panta Rhei.

Ivan Monte Christo

Similar Posts