Vráti sa SaS do vlády? Matovič prezradil, či im dá ponuju po jeho odvolaní v parlamente

author
1 minute, 18 seconds Read

Mnohí sa pýtajú. A tú otázku položil aj Peter Pellegrini na tlačovke, či ak zahlasujú za pád Matoviča v parlamente, vrátia tým SaS do vlády, čo, samozrejme, nechcú. Igor Matovič zareagoval na facebooku.

„Závisť. Nenávisť. Pomsta,“ uviedol Matovič s tým, že si to vyloží osobne ako dokonanie pomsty Sulíka a vezme to ako fakt. Spomenul jeho prehrešky, zatiaľ len doterajšie, voči OĽaNO. Vraj závidel a chvel viac ministerstiev. A dostal ho.

„Miesto vďaky nastali dva roky neustáleho podrážania nôh, ktoré na konci malo skôr znaky až živočíšnej nenávisti … a ktorá prerástla až do finálneho štádia priam obsesívnej chuti na Pomstu,“ napísal s tým, že podľa neho Sulík urobí pre pomstu všetko, všetko pre výhru.

„Tak, čo sa teda stane, ak ma s novými partnermi v opozícii SaS odvolá? Zoberieme to chladnokrvne, ako fakt. Osobne budem rád, že celé Slovensko bude tou chvíľou nielen tušiť, ale aj na vlastné oči vidieť, že SaS je ochotná sa spojiť pre vlastný prospech s mafiou aj fašistami … bez ohľadu na akékoľvek dovtedy proklamované hodnoty,“ napísal Matovič a dodal, či SaS po jeho konci dostane ponuku na návrat do koalície. „Čiže? Po mojom odvolaní SaS dostane ponuku sa do koalície vrátiť. Bodka.“

(alb), foto ilustr. Print screen videa z Francúzska, FB Igora Matoviča

Similar Posts