Lengvarského ministerstvo poslalo Mazurekovi a prof. Turánkovi tento odkaz. Spomínajú aj políciu

author
1 minute, 22 seconds Read

Video, kde vakcinológ prof. Turánek z Lekárskej fakulty Univerzity Palackého v Olomouci informuje o tom, že podľa neho vakcinujeme toxínom, je už z portálu youtube stiahnuté. Ale môžete si ho pozrieť dokonca aj v textovej forme na tomto odkaze.

Z videa vybral výsek poslanec Národnej rady SR Milan Mazurek, zdieľal ho na sociálnej sieti a pridal konštatovanie, že prof. Turánek argumentačne zničil vedca Petra Sabaku a ministra zdravotníctva Lengvarského. Poslali sme teda informácie, ktoré prezentoval vakcinológ priamo aj ministrovi, aby na tento odkaz od Mazureka mohol odpovedať a reagovať. Z ministerstva zdravotníctva prišla Turánkovi a Mazurekovi táto odpoveď: „Zaslaná správa vykazuje známky hoaxu – hoaxy rieši Polícia SR. Správa obsahuje nepravdivé informácie: Vakcína neobsahuje toxín, S protein nie je prión,“ napísali nám pracovníci Ministerstva zdravotníctva SR.

Zaslaná správa vykazuje známky hoaxu – hoaxy rieši Polícia SR. Správa obsahuje nepravdivé informácie: Vakcína neobsahuje toxín, S protein nie je prión.

Upresnili aj, že „mRNA vakcína proti kotonavírusu neexistuje“, čím však, pravdepodobne reagovali na preklep, kde sme omylom napísali namiesto koronavírusu, kotonavírusu a nereagovali na samotnú mRNA-vakcínu, lebo veď predsa prebieha očkovanie voči COVID-19, teda voči novému koronavírusu. Správu pošleme Milanovi Mazurekovi a požiadame aj o jeho reakciu na odkaz od Ministerstva zdravotníctva. (alb), foto ilustr. Ministerstvo zdravotníctva SR.

Pozrite, čo Mazurek odkázal Lengvarskému a Sabakovi.

Similar Posts