Pocity sú úžasné, pretože naozaj vyhrávať za sebou nie je jednoduché, povedala Vlhová

author
1 minute, 18 seconds Read

Už tretíkrát za sebou dokázala Petra Vlhová získať titul Snežnej kráľovnej. A cíti, že pred olympijskými hrami v Pekingu má veľké sebavedomie.

 

Aktuálna držiteľka veľkého glóbusu a teda úradujúca najlepšia lyžiarka sveta uznala, že záhrebská výhra ju poriadne unavila. „Pocity sú úžasné, pretože naozaj vyhrávať za sebou nie je jednoduché,“ povedala v rozhovore pre JOJ ŠPORT tesne po odjazdení druhého kola Petra Vlhová a priznala, že deň ju značne unavil. „Takže som trošku unavená, ale veľmi sa teším, že som opäť dokázala zvíťaziť,“ vysvetlila rodáčka z Liptovského Mikuláša.

Takže som trošku unavená.

V Chorvátsku proti pretekárkam hral aj vietor. „Snažila som sa to neriešiť, ale mám pocit, že fúkalo ešte viacej ako to prvé kolo,“ zdôraznila s tým, že vietor cítila priamo na hrudi. „Bol to naozaj boj, lebo mala som informácie od trénerov, že na čo si mám dať pozor a na tie hlavné pasáže som si dala pozor,“ uzavrela  s tým, že hoci urobila aj chyby, stačilo to na výhru. Vlhová sa tak môže tešiť z unikátneho pocitu, že trikrát za sebou dokázala získať túto symbolickú kráľovskú korunu.

 (alb), zdroj JOJ ŠPORT, foto ilustračné print screen JOJ ŠPORT

Pozrite si aj čánok o sebavedomí Vlhovej po záhrebskom trumfe.

Similar Posts