KEBY IŠIEL NA OLYMPIÁDU DO JAPONSKA, URČITE BY SI NASPÄŤ DONIESOL AJ NIEČO SAMURAJSKÉ

author
1 minute, 38 seconds Read
Väčšina športových priaznivcov, ktorí sa už tešia na blížiace sa olympijské hry v japonskej metropole je presvedčených, že aj keď sa na ňu nedostanú osobne, je vzhľadom ku korona-kríze veľkým šťastím, že vôbec prebehnú. Ktoré športy bude sledovať KAROL FAKO ml., od ktorých športovcov reprezentujúcich Slovensko očakáva medailu a aké suveníry okrem  samurajskej pamiatky by si vzal? Ak by, samozrejme, bola iná situácia a do krajiny nindžov, samurajov, gejší či sakúr by sa dostal. KAROL FAKO ml.
Štartujú olympijské hry v Tokiu. Na čo z nich sa najviac tešíte?
Že sa vôbec budu konať a bude sa dať pozerať na svetových športovcov, ktorí sú na vrchole svojej výkonnosti. Samozrejme nesmiem zabudnúť na zahajovací ceremoniál. (Úsmev).
Že sa vôbec budu konať a bude sa dať pozerať na svetových športovcov.
Ktoré športy budete sledovať a na výkony ktorých športovcov sa zameriate?
Budem sa snažiť sledovať čo najviac, keďže je tam zastúpených veľa športov.
Ak by bola klasická situácia a mohlo sa cestovať, išli by ste do Tokia? A aký suvenír by ste si z krajiny gejší, samurajov či nindžov priniesli?
Rad by som šiel predsa len atmosféra na takto významných podujatiach je úplne očarujúca a energizujúca. Čo sa týka suvenírov asi by som si priniesol tri, a to poznanie ich kultúry, tradícií, mentality a ku tomu by som prijal suvenír, ktorý by bol samurajský a určite magnetku.
Od ktorých našich športovcov očakávate medailu?
Každému nášmu reprezentantovi držím palce aby uspeli čo najlepšie a každý jeden mohol siahnuť na medaile. Verím, že ak pôjdu na svoje maximum, tak úspech sa dostaví.
Michal Albert, foto ilustracna unsplash.com a Michal Albert

Similar Posts