NAJVIAC HO PREKVAPIL FRANCÚZSKY KONIEC, TITUL PRAJE ANGLICKU

author
1 minute, 42 seconds Read
S futbalistom AS Trenčín Matúšom Kmeťom sme sa rozprávali o jeho dojmoch z predchádzajúceho priebehu európskeho šampionátu vo futbale. Koho bývalý hráč Ružomberka tipuje na finále a koho na celkového víťaza?
Ktorý tím vás v doterajšom priebehu najviac prekvapil a čím?
Mňa na EURE najviac prekvapili Maďari tým, ako potrápili futbalových velikánov, potom Česi i keď som očakával, že môžu byť úspešní, lebo majú veľkú kvalitu a takisto myslím, že prekvapujúci Dáni, ktorí sa dostali veľmi ďaleko.
Ako hodnotíte zápas Česka s Dánskom, ktorý bol poznačený množstvom zranení? 
Ja osobne si myslím, že zranenia na EURE sú dôkazom toho, že hráči majú toho po sezóne dosť a miesto oddychu podávajú neskutočné výkony, niekedy až 120-minutové. Každopádne si ale myslím, že to tým hráčom stojí za to, lebo hrať za reprezentáciu na veľkom šampionáte je snom každého hráča.
Zranenia na EURE sú dôkazom toho, že hráči majú toho po sezóne dosť a miesto oddychu podávajú neskutočné výkony.
Vypadli veľké tímy, ako Nemecko, Holandsko, Portugalsko, Francúzsko. Ktoré z týchto vypadnutí vás najviac prekvapilo?
Najviac ma prekvapilo vypadnutie Francúzov, pretože tých som predpokladal minimálne na semifinále. Portugalsko narazilo na rozbehnutý vlak z Belgicka a Nemecko narazilo na Angličanov, takže to až také prekvapenia neboli. No a Holanďania, bohužiaľ, doplatili na červenú kartu v zápase s Českom.
Ako tipujete finále a víťaza podujatia EURO 2020?
Tak ja si osobne myslím, že finále by mohlo byť Taliansko a Anglicko, ale víťaza si tipnúť nedokážem, aj keď, ako som vám písal ešte pred EURO, veľmi to prajem Angličanom.
Michal Albert, foto AS Trenčín.

Similar Posts