LÍDER KOMUNISTOV ODKÁZAL VLÁDE A KOALIČNÝM STRANÁM TAKÝTO TVRDÝ ODKAZ

author
1 minute, 51 seconds Read

Predseda Komunistickej strany Slovenska (KSS) pokarhal vládu, ktorá koncom roka namiesto riešenia koronakrízy riešila antikomunistický zákon. Ľudí vyzval, aby sprostredkovali pravdu o živote pred rokom 1989 napriek tomu, že politici prišli s takouto právnou normou.

„Vláda Slovenskej republiky, súčasná vláda a súčasná vládna koalícia je podľa nášho názoru najhoršia a najnekompetentnejšia, aká tu kedy po roku 1989 bola,“ povedal priamo na úvod relácie Za rohom na Slobodnom vysielači predseda KSS Jozef Hrdlička. Reagoval tak na tému prvého vydania Za rohom SV v novembri 2020, ktorou bol zákon, ktorým Národná rada SR opäť bojuje proti predchádzajúcemu režimu, hoci Slovákov trápia úplne iné záležitosti.

Súčasná vláda a súčasná vládna koalícia je podľa nášho názoru najhoršia a najnekompetentnejšia, aká tu kedy po roku 1989 bola.

„Myslím si, že Slovenská republika, aj v súčasnosti, zvlášť, keď celý svet bojuje s problematikou koronavírusu, keď na Slovensku je neustále veľké množstvo ľudí sociálne odkázaných, keď rastie pracujúca chudoba a pomaly začína a bude rásť nezamestnanosť, keď vláda miesto takýchto vecí, ktoré by mala riešiť, rieši absolútne nepodstatné záležitosti, ako aj v tomto prípade, teda v prípade tohto tzv. antikomunistického zákona, rieši absolútne smiešne, nekompetentne a proti zdravému a sedliackemu rozumu,“ dodal tvrdo šéf KSS. Hrdlička sa nazdáva, že samotné prijatie zákona môže niektorých ľudí vystrašiť. Ale tých, ktorí zažili život pred rokom 1989 vyzval, aby sa nedali ovládnuť strachom. „Aby sa proste nebáli naďalej tlmočiť pravdu,“ doplnil rodák zo Žiliny s tým, aby hovorili svedectvo o tom, ako sa im žilo za socializmu. (alb), foto PrtScr www.kss.sk

Zvyšnú časť relácie si môžete vypočuť na tomto odkaze: https://www.youtube.com/watch?v=mFwpQiDQpvo&t=867s  Ďalšie relácie nájdete na tomto linku: https://hearthis.at/slobodnyvysielac/set/za-rohom/

Similar Posts