VICEPREMIÉRKU REMIŠOVÚ TEŠÍ TÁTO NOVÁ SPRÁVA O SPUTNIKU V

author
1 minute, 15 seconds Read

Podpredsedníčka vlády Veronika Remišová privítala, že sa začalo konanie v súvislosti s registráciou vakcíny Sputnik V. „Som rada, že Európska lieková agentúra začala proces registrácie Sputnika, keďže to je jediná cesta ako zabezpečiť istotu pre ľudí, že vakcína je bezpečná a účinná,“ napísala s tým, že je teraz potrebné čakať na schválenie a „vakcína sa môže normálne používať, ako sme to od začiatku hovorili“.

Predsedníčka najmenšej koaličnej strany dodala aj nepriame slová kritiky na premiéra Igora Matoviča. „Len to mohlo byť bez ohýbania pravidiel, cirkusu, prenášania zodpovednosti na lekárov a množstva facebookových statusov. Spravovanie krajiny sa nerobí na facebooku, ale trpezlivo, v diskusii a s pokorou,“ uzavrela v statuse na sociálnej sieti Veronika Remišová.

Práve nákup prvých vakcín Sputnik V a objednávka dvoch miliónov dávok premiérom Matovičom, spôsobilo veľké napätie a otvorene sa začalo hovoriť o páde vlády. Hoci predtým už hádky boli takmer každý deň, nikdy sa tak otvorene nehovorilo o možnom páde vlády. Premiér Igor Matovič dnes povedal, že Sputnik by bolo podľa Rusov možné vypovedať aj bez sankcií. No koaličné strany aj tak trvajú na rekonštrukcii vlády. (alb), zdroj a foto FB Veroniky Remišovej

Similar Posts