GILBERT GABOR O VYLÚČENÍ DO KONCA ZÁPASU: JA SOM ANI NEVIDEL, ŽE HRÁČ BOL ZA MNOU

author
1 minute, 22 seconds Read

Zápas hokejovej Tipsportligy medzi HC´05 Banská Bystrica a HK´32 Liptovský Mikuláš, ktorý sa skončil futbalovým výsledkom 1:0 po samostatných nájazdoch, nedohral útočník domácich baranov GILBERT GABOR kvôli neúmyselnému faulu na protihráča.

Švédsky rodák, ktorý pred touto sezónou získal aj slovenské občianstvo, tesne po zápase povedal: „Dúfam, že on je OK.“ Hoci si Gabor veľa zo zápasu neužil, keďže v 26. minúte odišiel predčasne po sprchy, teší ho pocit, že jeho spoluhráči duel s Liptákmi vyhrali aj bez neho. Samotný faul ho mrzí, ale pre KĽÚČ OD… povedal, že v ňom bol nevinne. „Ja som to ani nevedel, že hráč bol za mnou. Chcel som odohrať puk a trafil som ho do nosa, ale fakt som ho nevidel,“ vysvetlil 24-ročný rodák zo Štokholmu, bývalý hráč slovinskej Olimpije Ljubljana, švédskeho Malmö Redhawks či amerického Austin Bruins.

Chcel som odohrať puk a trafil som ho do nosa, ale fakt som ho nevidel.

Aj tréner HC´05 Banská Bystrica Dan Ceman potvrdil, že pri vylúčení došlo k nedorozumeniu. „Vylúčenie Gabora do konca zápasu bolo nešťastnou náhodou v súboji o puk. Škoda, že rozhodcovia to neboli schopní vysvetliť nám trénerom a ani kapitánovi,“ vysvetlil na pozápasovej tlačovej konferencii kormidelník banskobystrických hokejistov, s ktorými ako prvý kanadský tréner v slovenskej lige získal majstrovský titul.
Nicole Blankenship, foto archív

 

 

Zdroj vyjadrenia D. Cemana: https://sport.aktuality.sk/c/420351/tipsport-liga-hc-05-banska-bystrica-mhk-32-liptovsky-mikulas-zapas-medzi-banskou-bytricou-a-liptovskym-mikulasom-rozhodol-jediny-gol/

Similar Posts