LIBERÁLNY SVET JE SVET CHAOSU, PÍŠE V KOMENTÁRI VLADO JAVORSKÝ

author
2 minutes, 16 seconds Read

Vlado Javorský vo svojom komentári píše, že liberálny svet je svetom chaosu. A financie túto cestu dláždia, „lebo každý je podplatiteľný! Každý! A či hoci i malý sľub nie je istou formou uplácania?“ Píše Vlado Javorský:

„Ak sa pýtate lekára, odkiaľ sa berú depresie človeka, vie vám na to jednoducho odpovedať. Depresie sa rodia z prebytku informácii. Nedokážeme selektovať a prijímať tie, ktoré nepotrebujeme a zbytočne nám ubližujú. A zaťažujú naše vedomie…A to sa týka i frustrácie ľudstva! Karol Marx nebol komunista, bol to židovský ekonóm a vlastne taký nedocenený Nostradamus. /Nostradamus bol podvodník, lebo čo povedal, bolo zahmlené a o obsahu proroctiev by sme mohli hovoriť aj my. / Marx vo svojom diele Kapitál napísal vetu, ktorá je krutou realitou: Vláda peňazí je začiatkom konca! A či práve filantrop Soros to nevie najlepšie? Peniazmi sa dá povedať všetko, dá sa nimi meniť svet, a on ho mení!!! Mení dejiny podľa svojich zvrátených predstáv…Liberálny svet je svet chaosu. A peniaze sú kamienkami na tejto ceste, lebo každý je podplatiteľný! Každý! A či hoci i malý sľub nie je istou formou uplácania?

Liberálny svet je svet chaosu. A peniaze sú kamienkami na tejto ceste, lebo každý je podplatiteľný! Každý! A či hoci i malý sľub nie je istou formou uplácania?

Sorosove dôvody nepoznám, lebo ani on ani jemu podobní vládychtiví mecenáši zla to nevedia. Chcú, aby svet bol na ich obraz, nie na obraz aký poskytuje evolúcia. Politici sú priamo determinovaní prísunom financií a im na zdroji pramálo záleží. Dozvedáme sa oficiálne, čo sa šuškalo v zákulisí našich všedných dní. Do zvolenia funkcie hlavy štátu síce zasiahla moc cudzích peňazí nejasného pôvodu, ale sami sme si to čo máme vybrali vo voľbách. Hovoríme im demokratické, ale už sme asi zabudli na tie hlasy za päť euro, či párky s pivom? Kto nečítal „Kortešačky“ nevie o čom hovorím, ale jedno je isté. Nikdy na svete nie sú voľby iba vôľou ľudu. Sú vôľou peňazí, čo raz budú vládnuť. Osobne by ma tešilo, keby politici za svoje prešľapy, či utajené tajomstvá, niečo ako kostlivcov v šatníkoch, vyvodili osobné rozhodnutia. Nič nie je horšie ako poškvrnená česť!“

Vlado JAVORSKÝ, 4.XI.2019

ilustračná fotografia pixnio.com

Similar Posts