TOMÁŠ HRNKA: MÔŽEME BYŤ SPOKOJNÍ

author
1 minute, 38 seconds Read

Banská Bystrica v Lige šampiónov (CHL) hrá už tretiu sezónu za sebou, a to napriek tomu, že podľa avizovaných správ sa do tohtoročnej edície nemala zapojiť. Nakoniec v prestížnej lige hrá. Po úvodných prehrách na pôde Färjestadu Karlstad a Mníchova sa zverenci Dana Cemana výborne predviedli na štadióne pod Urpínom, kde sa im podarilo vyhrať po nájazdoch nad Red Bullom Mníchov a o pár dní na to odohrali výborný zápas proti silnému švédskemu Färjestadu. Hoci celý zápas Švédi len doťahovali, no v závere sa im podarilo vyrovnať a pár sekúnd pred koncom dokonca vsietiť víťazný gól. Po zápase sme sa porozprávali s TOMÁŠOM HRNKOM.

Ako hodnotíš tento zápas? Vyzeralo to dobre, nádejne, že aj vyhráte. Ale potom tam prišla nejaká strata koncentrovanosti, alebo čím to bolo?
Áno. Škoda, mali sme to dobre rozohrané a dostali sme nešťastné góly. Údajne boli tretí a štvrtý po ofsajde, takže škoda, mohli sme to udržať a bolo by to lepšie.

Čo tam k tomu ešte chýbalo, že sa to nepodarilo udržať na nájazdy?
Už nám dochádzali sily a spravila sa tam jedna individuálna chyba a stálo nás to celý zápas. Ale ja si myslím, že môžeme byť spokojní.

Už nám dochádzali sily a spravila sa tam jedna individuálna chyba a stálo nás to celý zápas.

Chcete ísť do tých ďalších zápasov – proti Ambri Piotta – s tým, aby ste vyhrali?
Určite áno. Urobíme všetko preto. Bude to náročné, ale spravíme všetko pre to a dúfame, že sa nám to podarí.
(alb), foto archív KĽÚČ OD…

Similar Posts