MAJSTROVSKÁ BYSTRICA OLÚPILA SLOVAN O VŠETKY BODY

author
1 minute, 4 seconds Read

Banskobystrickým hokejistom sa podarilo odčiniť piatkovú domácu prehru s košickými oceliarmi a na štadióne Ondreja Nepelu porazili HC Slovan Bratislava 3:1, a to najmä vďaka dvom gólom na začiatku prvej tretiny. Góly vsietili už v 3. min Gilbert Gabor, ktorého v 5. min nasledoval Jordan Hickmott. Kľúčovou bola aj druhá tretina, a to najmä pasáže hry, keď sa belasým podarilo znížiť. Následne mali Barani možnosť hrať presilovku 5 na 3, a chvíľu aj zdanlivo 5 na 2, keď jeden zo Slovanistov stratil hokejku a bez nej je hráč na ľade len polovičký. Bystričania ju nevyužili. Belasí tlačili a k vyrovnaniu neboli ďaleko. No Baranov podržal výborne chytajúci Tyler Beskorowany.
Slovanistom sa nepodarilo vyrovnať ani v záverečnej hry bez brankára. Hokejoví majstri si z pôdy bývalého klubu KHL odnášajú body za cenné víťazstvo.
Zdá sa, že kritické slová od trénera Dana Cemana po zápase s Košicami zabrali. A tak sa Barani opäť naladili na víťaznú vlnu. Už v utorok sa banskobystrickí hokejisti predstavia doma proti DVTK Jégesmedvék Miškovec, ktorí sú v tabuľke zatiaľ tretí, tesne pred Baranmi.

(alb), ilustračná fotografia autor

Similar Posts