SMELÝ ZAJKO, EGO A POKORENIE GOLIÁŠA. SMELÉMU ZAJKOVI MATOVIČOVI SA VRAJ VYHRÁŽAJÚ, ŽE ZVEREJNIA JEHO KOMUNIKÁCIU S KOČNEROM

author
1 minute, 8 seconds Read

KOMENTÁR.

TOTO JE MAFIÁNSKY ŠTÁT, PROTI KTORÉMU TU VYTRVALO BOJUJEME, povedal Igor Matovič na dnešnej tlačovej konferencii (29. 3.) s tým, že niekto sa mu vyhráža. Nerob to, lebo zverejníme tvoj rozhovor s Kočnerom, opisoval Matovič.

Generálny prokurátor Jaroslav Čižnáš dnes ešte pred Matovičom reagoval na slová predsedu OĽANO, v ktorých mu dal ultimátum na odvolanie námestníka Generálnej prokuratúry Petra Šufliarskeho. Čižnár sa čudoval, že Matovič hovorí o tom, že sa mu niekto vyhráža, pritom však nepodal trestné oznámenie a že je vlastne len Smelý zajko. Matovič reagoval aj tým, že obvinil Čižnára. Pýtal sa, aké sms-správy, alebo iné správy si Čižnár vymenil s Kočnerom. Víťazstvo nad šufliarskym je pokorenie Goliáša, hovoril dnes Matovič. Ale sami vidíme, že z tohto sa stáva veľmi neprehľadný príbeh, v ktorom sa už nevyzná nik. Namiesto riešenia problémov ľudí sa riešia takéto detektívky. Ľudia každým dňom tohto zamotaného príbehu majú dôvod neveriť politikom. Lebo v tomto príbehu, sa nevyzná už naozaj nikto. Je to ako nepodarená rozprávka, ktorej deti nerozumejú. (alb)

zdroj info TA3, reprofoto TA3.com

Similar Posts