KANDIDÁTKA NA PREZIDENTKU PRE KĽÚČ OD…: NA RADOSŤ EŠTE ČAS NIE JE, LEBO S PÁNOM MISTRÍKOM SME SÚPERI NEBOLI, NAŠÍM SÚPEROM JE AROGANCIA MOCI

author
1 minute, 24 seconds Read

Zuzana Čaputová pre náš magazín odpovedala na aktuálne otázky k udalosti, ktorá nepochybne zasiahne do prezidentských volieb. Kedy sa dozvedela, že Mistrík v jej prospech odstúpi? A čo prípadne prisľúbila kandidátovi SaS za včerajší (26. 2., pozn. red.) nečakaný krok?

Pani Čaputová, bolo pre vás veľkým prekvapením, že pán Mistrík sa vzdal? (Podľa doterajšieho jeho suverénneho postoja to nečakal snáď nikto).
Dozvedela som sa to od neho ráno pred tlačovkou a prekvapilo ma to.

Po tomto rozhodnutí ste prakticky jednou nohou v prezidentskom úrade. Šefčovič má zatiaľ veľmi nevýraznú kampaň a v druhom kole ho porazíte pravdepodobne bez problémov. Ako sa cítite pri predstave, že ste veľmi blízko k tomu, aby ste sa stali prezidentkou?
Vnímam to s veľkou pokorou. Na radosť ešte čas nie je, lebo s pánom Mistríkom sme súperi neboli, naším súperom je arogancia moci, ktorá na Slovensku vládne. Dnes sme len spojili sily, aby som sa mohla v prvej línii postaviť nespravodlivosti, zastať sa ľudí a byť ich prezidentkou.

Dnes sme len spojili sily, aby som sa mohla v prvej línii postaviť nespravodlivosti, zastať sa ľudí a byť ich prezidentkou.

Viete si predstaviť spoluprácu s pánom Mistríkom, ak sa stanete prezidentkou? Prisľúbili ste mu prípadne nejaké konkrétne miesto, napr. poradcu, atď.?
O ničom takom reč nepadla. Ja budem rada, ak pán Mistrík ostane aj naďalej činný v slovenskom verejnom priestore.

M. Albert, foto zuzanacaputova.sk 

 

Similar Posts