UNIKÁTNY PROJEKT KĽÚČ OD SOCIÁLNEJ POMOCI! PRISPEJTE K REKORDU! PRIDAJTE SA K NÁŠMU PROJEKTU, V KTOROM CHCEME UROBIŤ REKORD A POMÔCŤ SOCIÁLNE SLABÝM

author
1
2 minutes, 4 seconds Read

Ste sociálne cítiaci, ale nemáte to len ako odznak, ktorý si dávate na tričko? Naopak, ste naozaj sociálne cítiaci a je vám ľúto ľudí, ktorí sú na tom sociálne zle? KĽÚČ OD… im podáva ruku. A umožňuje aj vám, aby ste sa realizovali. A to nie hocijako.

Vytvárame projekt, v ktorom sa budete vy všetci môcť ukázať, nakoľko ste sociálne cítiaci. Ste ochotní darovať staršie pečivo, prípade niečo, čo už nepotrebujete, alebo jedlo, ktorého máte viac, ste ochotní darovať ho do nášho projektu? My všetci ho odovzdáme bezdomovcom, alebo sociálne slabým, vo veľkej akcii. Niečo budeme odovzdávať priebežne, niečo následne, napríklad pri potravinách, ktoré nepodliehajú skaze, napr. pri konzervách. Urobíme napr. rekord v počte na jeden deň vyzbieraného staršieho pečiva, ktoré by ste inak dali do koša, prípadne holubom v parku? Zapojiť sa môžete dvomi spôsobmi:

 

Prvý spôsob zapojenia sa: Odošlete jedlo, ktoré nepotrebujete, ale v tomto prípade len trvanlivé produkty, napr. konzervy, na adresu PhDr. M. Albert, PhD., Otiskova 9, Brno, 628 00, Česká republika. Tieto trvanlivejšie produkty následne po uplynutí jedného mesiaca od vyhlásenia zbierky odovzdáme na akcii KĽÚČ OD SOCIÁLNEJ POMOCI.

 

Druhý spôsob zapojenia sa: Vezmete potraviny, ktoré už nepotrebujete, napríklad staršie pečivo, zanesiete ho nejakému bezdomovcovi, alebo sociálne slabšej rodine a odfotíte sa pri tom. Ak sa nechcete fotiť vy, alebo rodina, ktorej jedlo odovzdáte, stačí, ak odfotíte iba jedlo a túto fotografiu pošlete na sefredaktor zavináč klucod.sk.

 

Zaujal vás tento projekt a cítite morálnu povinnosť pomôcť ľuďom sociálne pomôcť? Z fotografií, ktoré nám pošlete, vyžrebujeme jednu, ktorá získa knihu Picassovo pokušenie. Ďalšiu knihu Picassovo pokušenie získa vyžrebovaný ten, kto poslal trvanlivé potraviny priamo do redakcie KĽÚČ OD… na Otiskovu 9.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapoja. Verím, že vytvoríme rekord a pomôžeme ním ľuďom v núdzi. A napíšte nám do komentára k tomuto článku, ako sa vám táto myšlienka páči.

PhDr. M. Albert, PhD., šéfredaktor

 

ilustračná fotografia: pixnio.com

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    Blažová Alena says:

    Staré pečivo nedarovávam bezdomovcom,ale zoberiem ich do obchodov a kúpim im niečo na jedenie.Oblečenie,obuv atď.bežne prosielam soc.slabším rodinám,alebo odnášam do Dss..Charitu robím najmenej 10 rokov.A budem to robiť aj naďalej

Comments are closed.